Tijmen Griffioen, directeur: ,,Wij zijn altijd op zoek naar ambitieuze talenten die dagelijks een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan het waarmaken van onze klantbelofte”

Ooit begonnen als lokale dorpsgarage in Nieuw-Lekkerland. Inmiddels uitgegroeid tot een regionale dealerholding met meer dan 100 medewerkers en 5 fysieke vestigingen. Sinds onze oprichting in 1976 hebben wij maar één doel: onze particuliere en zakelijke klanten op een efficiënte en comfortabele wijze mobiel houden. Wij geven advies met verstand van zaken, staan garant voor deskundige service en hebben een absolute focus op klanttevredenheid. Samen werken wij keihard om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Hoe het is om te werken bij Mulder?
Er zijn helaas nog ondernemingen waar plezier op de werkvloer nog niet als belangrijke randvoorwaarde voor zakelijk succes wordt gezien. Dat is bij Mulder juist de kracht. Omdat wij vinden dat onze medewerkers het naar hun zin moeten hebben en plezier een grote bijdrage levert aan goed functioneren. Omdat gezellig samenwerken gewoon leuk is. En dit straal je dagelijks uit op de werkvloer.

Onze basis is vertrouwen. Daarom krijg je bij Mulder veel verantwoordelijkheid. Uiteindelijk vinden wij het belangrijk dat onze mensen betrokken zijn en de ruimte krijgen om zich verder te ontwikkelen.

Daarnaast geloven wij in gewoon doen. Niet lullen, maar poetsen. En ja, natuurlijk gaat er dan weleens wat mis. Maar zolang wij zorgen dat wij hiervan leren maken wij onszelf juist elke dag een beetje beter.

Vastroesten in je functie? Dat gaat je bij ons niet lukken. Wij geloven er namelijk in dat je jezelf continue moet verbeteren en dat hier ook met regelmaat veranderingen bij horen. Dat vraagt flexibiliteit, maar biedt uiteindelijk ook weer een hoop kansen.

Jaarlijks medewerkers tevredenheidsonderzoek
De medewerkers zijn de kracht van onze organisatie, zij maken het verschil! Om hun werkplezier te optimaliseren hebben wij sinds 2020 een medewerkers tevredenheidsonderzoek. In het onderzoek kunnen onze medewerkers volledig anoniem aangeven op welke vlakken zij het goed vinden gaan in ons bedrijf, maar ook op welke vlakken zij graag verbetering zouden willen zien.

Mulder scoorde in 2021 gemiddeld een 8,7 en daar zijn wij heel trots op!

Lijkt het je leuk om bij ons te werken en dagelijks een waardevolle bijdrage te leveren aan onze klantbelofte? Bekijk dan HIER alle actuele vacatures.
Vestigingen:
Alblasserdam, Dordrecht, Gorinchem, Nieuw Lekkerland en Sliedrecht.
Open sollicitatie
OP ZOEK NAAR EEN LEUKE UITDAGING IN DE AUTOMOTIVE?

Lijkt het je leuk om bij ons te werken en dagelijks een waardevolle bijdrage te leveren aan onze klantbelofte? Wij komen graag in contact met toptalenten die zich dagelijks vol inzetten om onze klantbelofte waar te maken en die daarnaast een bijdrage willen leveren aan de toekomst van onze organisatie. Je kunt vrijblijvend contact opnemen door jouw CV en motivatiebrief naar ons toe te sturen.

E-mail: solliciteren@mulderautomotive.nl


Bezoekadres (hoofdvestiging)
Laan der Verenigde Naties 111
Voor Navigatie: Handelskade, Dordrecht
3316 AK Dordrecht

Postadres
Postbus 1082
3300 BB Dordrecht
Cultuur
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hierarchisch
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Matige doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Facebook
Coen, assistent controller
"Bij Mulder is het hard werken. Er wordt veel van je verwacht. Maar er is volop ruimte voor social talk. En uiteraard lachen wij flink wat af! Ik geloof in het principe ‘wat je geeft, krijg je terug’. Dit is bij Mulder absoluut zo.’’

Sander, Verkoop zakelijke markt:
,,Ik ben er trots op dat ik alle ruimte en het vertrouwen krijg voor de volgende stap in mijn carrière, van verkoopadviseur Peugeot naar Accountmanager Zakelijke Markt en Bedrijfswagens.’’

Fabiënne, Verkoop Citroën:
,,Ondanks mijn jonge leeftijd gaf Mulder mij wel de kans mijzelf te bewijzen als verkoopadviseur Citroën. Mede dankzij de hulp van de doorgewinterde collega’s heb ik mij sterk ontwikkeld!’’

Bea, serviceadviseur
,,Aan de servicebalie is het vaak hectisch. Naast klanten aan de balie met (werkplaats)afspraken moeten garanties geclaimd worden, reparaties moeten voorgesteld en goedgekeurd worden door de leasemaatschappij voor uitvoering, iemand strandt met zijn auto en moet morgen naar het buitenland, klanten bellen voor een werkplaatsafspraak en moeten alle werkzaamheden gefactureerd worden voor de klant de auto weer mee mag nemen. Flexibiliteit is het keyword als serviceadviseur.’’

Adresgegevens

Adres:Laan der Verenigde Naties 111
Postcode:3316AK
Stad:DORDRECHT
Telefoon:+31786142044
Website:Mulder

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close