Wij zijn MANA Bedrijfswagens en wij leveren nieuwe en gebruikte MAN bedrijfswagens en voeren hieraan onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit. Met een team van enthousiaste en betrokken medewerkers helpen wij partners op weg. Professionaliteit en werkplezier staan hierbij voorop. Langdurige, persoonlijke relaties zowel in de organisatie als daarbuiten zijn voor ons belangrijk. Wij verliezen de wensen van de klant niet uit het oog, want het klantpartnerschap staat bij ons centraal!

Wij zijn gevestigd op de volgende vijf locaties:

> Goes
> Roosendaal
> Breda
> Tilburg
> Den Bosch

Als full-service bedrijfswagendealer waarborgen wij de mobiliteit van onze relaties. Dit doen wij door uit te blinken in het volgende:

> Betrouwbaarheid
> Samen(werken)
> Kwaliteit

Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste en bekwame collega's om ons team te ondersteunen. Ben of ken jij zo iemand? Kijk dan in het onderstaande overzicht met openstaande vacatures. Staat jouw functie er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie naar onze HR Officer Jasmijn Faber via j.faber@mana-bedrijfswagens.nl.
Vestigingen:
Goes, Roosendaal, Breda, Tilburg en Den Bosch
Sector:
Bedrijfsauto's, Dealerholdings, Trucks & Bus
Cultuur
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hierarchisch
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Matige doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal
Facebook
www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close