Online banenavond

Heb je altijd al willen werken binnen de automotive branche? Dan is deze online banenavond de unieke kans om onze functies te ontdekken en te kijken welke bij jou past!

Op woensdag 26 mei a.s. van 19:30 - 20:30 uur willen wij je graag informeren over de diverse functies die wij binnen Amega te bieden hebben. Je kunt je via deze website aanmelden voor de functie waar je interesse in hebt. Na aanleiding van je aanmelding zul je een TEAMS link toegestuurd krijgen waarmee je kunt deelnemen aan de uitleg van de functie.

Een collega van Amega zal je alles vertellen over de desbetreffende functie en je kunt direct vragen stellen. Zo kom je in korte tijd alles van de functie te weten. Naar aanleiding van de uitleg kun je in het gesprek aangeven of je wilt solliciteren naar de functie. Onze HR afdeling zal een afspraak met je inplannen om hier (online) verder over te praten.

Ben je geïnteresseerd? Dan kun je je onderaan deze pagina aanmelden en een functie selecteren. Ben je nog niet helemaal zeker van de functie? Dan kun je je ook aanmelden voor een open sollicitatie. Daar behandelen we alle functies kort.


Word jij onze collega?
Bekijk hier onze vacatures: WerkenbijAmega.nl
Vestigingen:
23 met onder andere: Ames, Ames Audi Centrum, Ames Škoda Centrum, Ames Auto Casa, Ames Bedrijfswagencentrum, AA lease, AA rental, Van Mill, SvensCar en Service Only.
Aantal medewerkers nationaal
500
Open sollicitatie
Sollicteren bij Amega kan via dit adres; personeelszaken@amega.nl
Cultuur
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hierarchisch
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Matige doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal
Facebook

Recente Automotive vacatures van Amega

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacature(s). Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close