Kom jij werken bij Auto Hoogenboom?

Wil je onderdeel uitmaken van het leukste en één van de meest belangrijkste automotive bedrijf in de belangrijkste economische regio van Nederland: Rotterdam-Rijnmond? Grijp deze kans en kom werken bij Auto Hoogenboom. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten.

✔️ Gezellige en gemotiveerde collega’s

✔️ Opleidings- en cursusmogelijkheden

✔️ Leuke teamuitjes

✔️ Uitdagende transitie naar elektrische auto’s


Heb je vragen met betrekking tot het werken bij Auto Hoogenboom? Neem dan contact met ons op via personeelszaken@autohoogenboom.nl of bel naar 010 – 410 56 00.
Sector:
Bedrijfsauto's, Dealerholdings, Duurzame Mobiliteit, Personenauto's
Open sollicitatie
Eerst even kennismaken met elkaar?

Wil je meer te weten komen over de functie en ons bedrijf voordat je gaat solliciteren? Dat snappen wij helemaal! Tijdens de kennismaking gaan we met je in gesprek over jouw wensen, zoals wat je zoekt in een baan. Daarnaast vertellen wij wat over onszelf en geven we je een kijkje op de werkvloer. Op deze manier weet je al vóór je solliciteert of wij een match zijn.
Cultuur
Auto Hoogenboom als werkgever

Bij Auto Hoogenboom ga je werken voor de bekendste automotive merken van Nederland: Volkswagen (Bedrijfswagens), Audi, SEAT en ŠKODA. Samen met je enthousiaste collega’s werk je iedere dag aan mooie uitdagingen. Auto Hoogenboom is een officiële merkdealer met PON als moederbedrijf. PON is de nummer 1-auto-importeur van Nederland met ruim 12.000 medewerkers in 36 landen. Dit heeft voor jou als voordeel dat je veel groeimogelijkheden hebt, zowel in je functie, als persoonlijk door de Pon Academy. Door onze collega’s cursus- en opleidingsmogelijkheden te bieden tillen we onze kennis en kunde naar een hoger niveau, en daar pluk jij en plukken wij als organisatie de vruchten van.
Cultuur
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hierarchisch
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Matige doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Facebook

Recente Automotive vacatures van Auto Hoogenboom

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacature(s). Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adresgegevens

Adres:Aploniastraat 14
Postcode:3084CC
Stad:ROTTERDAM
Telefoon:+31104105600
Fax:+31104105699

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close