Welkom bij Louwman Peugeot!

Als sterk groeiende vertegenwoordiger van het merk Peugeot in de regio Rijnmond maken wij bij Louwman Peugeot graag kennis met actieve, klantgerichte en gepassioneerde kandidaten. Je komt te werken in een organisatie die oog heeft voor jou talent en zich samen met jou wil blijven ontwikkelen.

Informatie
Louwman Peugeot is onderdeel van de Louwman Dealer Group, samen met de andere bedrijven Louwman Retail en Louwman Mercedes-Benz vormen zij een sterke en stabiele organisatie verspreid door heel Nederland.

Louwman Peugeot is de officiële Peugeot-dealer in de regio Rijnmond. Met zeven Peugeot-vestigingen is Louwman Peugeot een begrip in deze regio. De vestigingen zijn te vinden in Rotterdam, Poortugaal, Ridderkerk, Hellevoetsluis en Oud-Beijerland, Naaldwijk en Schiedam. Bij Louwman Peugeot zijn ruim 100 collega’s werkzaam.

Voor meer informatie over onze organisatie ga naar Louwman Peugeot of De Louwman Dealer Groep
Wij zoeken jou!

Je voelt het overal binnen ons bedrijf: het is prachtig om in een professionele organisatie met onze mooie merken te werken, toegang te hebben tot de nieuwste technologieën, echt vakmanschap toe te passen en klanten van de allerbeste service te voorzien.

Wil jij daar deel van uit maken?

Bekijk dan al onze Vacatures.

Staat je droombaan er nu niet tussen?

Stuur dan een Open sollicitatie zodat we jou weten te vinden.
Cultuur
Als familiebedrijf hebben wij een lange termijn focus. Wij streven dan ook naar lange termijn relaties met klanten, leveranciers maar ook met onze collega’s. Samenwerken in een team staat daarbij centraal zodat je met je collega’s de beste klantbeleving kan creëren. Dat wordt gedaan met passie voor onze producten, onze klanten en het werk. Daarnaast stimuleren wij ondernemende collega’s in hun ontwikkeling. We noemen deze waarden van onze organisatie ook wel; de Louwman Way.
Cultuur
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hierarchisch
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Matige doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal
Facebook

Adresgegevens

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close