Welkom bij Blauwendaal!

Als sterk groeiende vertegenwoordiger van het merk Peugeot in de regio Rijnmond maken wij bij Blauwendaal graag kennis met actieve, klantgerichte en gepassioneerde kandidaten. Je komt te werken in een organisatie die oog heeft voor jou talent en zich samen met jou wil blijven ontwikkelen.

Informatie
Blauwendaal is onderdeel van de Louwman Dealer Group, samen met de andere bedrijven Louwman Retail, Rüttchen Autowereld en Van Dorst Automotive vormen zij een sterke en stabiele organisatie verspreid door heel Nederland.

Blauwendaal is de officiële Peugeot-dealer in de regio Rijnmond. Met zeven Peugeot-vestigingen is Blauwendaal een begrip in deze regio. De vestigingen zijn te vinden in Rotterdam, Poortugaal, Ridderkerk, Hellevoetsluis en Oud-Beijerland, Naaldwijk en Schiedam. Bij Blauwendaal zijn ruim 100 collega’s werkzaam.

Voor meer informatie over onze organisatie ga naar Blauwendaal.nl of De Louwman Dealer Groep
Wij zoeken jou!

Je voelt het overal binnen ons bedrijf: het is prachtig om in een professionele organisatie met onze mooie merken te werken, toegang te hebben tot de nieuwste technologieën, echt vakmanschap toe te passen en klanten van de allerbeste service te voorzien.

Wil jij daar deel van uit maken?

Bekijk dan al onze Vacatures.

Staat je droombaan er nu niet tussen?

Stuur dan een Open sollicitatie zodat we jou weten te vinden.
Cultuur
Als familiebedrijf hebben wij een lange termijn focus. Wij streven dan ook naar lange termijn relaties met klanten, leveranciers maar ook met onze collega’s. Samenwerken in een team staat daarbij centraal zodat je met je collega’s de beste klantbeleving kan creëren. Dat wordt gedaan met passie voor onze producten, onze klanten en het werk. Daarnaast stimuleren wij ondernemende collega’s in hun ontwikkeling. We noemen deze waarden van onze organisatie ook wel; de Louwman Way.
Cultuur
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hierarchisch
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Matige doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal
Facebook

Recente Automotive vacatures van Blauwendaal Peugeot

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacature(s). Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adresgegevens

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close