AUTO1 is een game changer op het gebied van online autohandel.

Binnen slechts vier jaar na oprichting heeft AUTO1 een plek binnen de Billion Dollar Unicorn Club verzilverd, waar ook Uber en Facebook toe behoren. Door middel van state-of-the-art technologie ontketenen wij een revolutie in de online occasionhandel. Wij maken mobiliteit sneller, efficiënter en transparanter. Met een hoofdkantoor in Berlijn en 300+ in- en verkooppunten door heel Europa kan je wel stellen dat wij een dynamische en ondernemende club zijn. Voeg je toe bij duizenden AUTO1 collega’s en werk samen met ons aan de toekomst van de automotive industrie!
Sector:
Bedrijfsauto's, Personenauto's
Het hoofdkantoor is gevestigd in Berlijn en we zijn actief in 23 Europese landen. Wij, en onze medewerkers, combineren het beste van twee werelden - Automotive en de Tech sector. Onze experts uit beide sectoren werken voortdurend samen om zo onze partners gelukkiger te maken en ons platform te verbeteren.

We zijn altijd op zoek naar de beste talenten om ons team te versterken in de groei en uitbreiding. Ben je geïnteresseerd? Bekijk dan onze vacatures!
Cultuur
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hierarchisch
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Matige doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal
AUTO1.com is het snelst groeiende en meest toonaangevende handelsplatform voor auto's in Europa. Wij hebben meer dan 25 locaties in heel Europa en bieden ons exclusieve autodealer netwerk een gevarieerde portefeuille van occasions.

Na onze indrukwekkende groei in Duitsland, breiden wij momenteel onze internationale bedrijfsactiviteiten uit naar de Benelux. Ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar gemotiveerde kandidaten om samen met ons het succes van AUTO1.com in Nederland en België te realiseren.

Bij AUTO1.com kom je terecht in een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf. De communicatielijnen zijn kort en de hiërarchie vlak. Dit zorgt voor een informele en open werksfeer, waarbij veel ruimte voor eigen inbreng is. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en een aantrekkelijke bonusregeling. Gezien de snelle groei van ons bedrijf, zijn er ook voldoende doorgroeimogelijkheden aanwezig.
LinkedIn

Recente Automotive vacatures van Auto1.com

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacature(s). Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adresgegevens

Adres:Overschiestraat 57
Postcode:1062 HN
Stad:AMSTERDAM
Land:NL
Website:Auto1.com

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close