Auto1.com is de gemakkelijkste, veiligste en eerlijkste manier voor handelaren om hun assortiment uit te breiden.

Auto1.com is een van de toonaangevende automotive distributeurs van Duitsland en biedt een exclusief trading platform voor de aankoop van voertuigen van haar eigen inventarisatie. Met 14 distributiecentra in heel Duitsland biedt Auto1.com oplossingen voor commerciële retailers door een breed en diep geselcteerde assortiment, zodat elke partner - altijd tegen marktconforme voorwaarden van de aankoop - de perfecte auto kan vinden voor zijn individuele gebruikte auto-programma. De verkoop is direct en ongecompliceerd van Auto1.com, zonder tijdrovende veilingen, geen minimum order hoeveelheden en zonder commissies of andere bijkomende kosten.
Sector:
Bedrijfsauto's, Personenauto's
Het hoofdkantoor is gevestigd in Berlijn en we zijn actief in 23 Europese landen. Wij, en onze medewerkers, combineren het beste van twee werelden - Automotive en de Tech sector. Onze experts uit beide sectoren werken voortdurend samen om zo onze partners gelukkiger te maken en ons platform te verbeteren.

We zijn altijd op zoek naar de beste talenten om ons team te versterken in de groei en uitbreiding. Ben je geïnteresseerd? Bekijk dan onze vacatures!
Cultuur
Werken in teamverband 1 2 3 4 5 Zelfstandig
Cultuur
Veeleisende werkomgeving 1 2 3 4 5 Normale werkdruk
Cultuur
Vaste werkplek 1 2 3 4 5 Mobiele werkplek
Cultuur
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hierarchisch
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Matige doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal
AUTO1.com is het snelst groeiende en meest toonaangevende handelsplatform voor auto's in Europa. Wij hebben meer dan 25 locaties in heel Europa en bieden ons exclusieve autodealer netwerk een gevarieerde portefeuille van occasions.

Na onze indrukwekkende groei in Duitsland, breiden wij momenteel onze internationale bedrijfsactiviteiten uit naar de Benelux. Ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar gemotiveerde kandidaten om samen met ons het succes van AUTO1.com in Nederland en België te realiseren.

Bij AUTO1.com kom je terecht in een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf. De communicatielijnen zijn kort en de hiërarchie vlak. Dit zorgt voor een informele en open werksfeer, waarbij veel ruimte voor eigen inbreng is. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en een aantrekkelijke bonusregeling. Gezien de snelle groei van ons bedrijf, zijn er ook voldoende doorgroeimogelijkheden aanwezig.
LinkedIn

Recente Automotive vacatures van Auto1.com

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacature(s). Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adresgegevens

Adres:Overschiestraat 57
Postcode:1062 HN
Stad:AMSTERDAM
Land:NL
Website:Auto1.com

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close