Louwman Dealer Group

De Louwman Dealer Group is de overkoepelende organisatie waar Louwman Retail, Van Dorst Automotive, Blauwendaal, en Rüttchen Autowereld onder vallen. Samen vertegenwoordigen zij de merken Toyota, Lexus, Suzuki, Mercedes-Benz, Peugeot, Jeep, Alfa Romeo, Mazda, Smart, Mitsubishi, Lancia en Abarth. We verkopen, onderhouden en repareren personen- en bedrijfswagens en hebben naast de dealerbedrijven ook een vijftal schadeherstelbedrijven in de groep. Louwman Dealer Group is een professionele, sterke en stabiele dealerorganisatie waar inmiddels 1.300 collega’s werkzaam zijn, verdeeld over heel Nederland. Met meer dan 70 dealerbedrijven in heel Nederland behoren wij tot de top van de Automotive Retail bedrijven.

De Louwman Dealer Group is onderdeel van de Louwman Group. Dit familiebedrijf is opgericht is in 1923 door de heren Louwman en Parqui. De Louwman Group is gegroeid tot één van de grootste autodistributeurs in Europa en importeert automerken zoals Toyota, Lexus, Morgan, en Suzuki. Daarnaast is Louwman Group actief in leasing en financiering, onderdelen, logistiek, en distribueert mobiele hulpmiddelen c.q. verzorgt aanpassingen voor mensen met een mobiliteitsprobleem. De Louwman Group telt circa 2.700 medewerkers. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag.

Voor meer informatie over onze organisatie ga naar Louwman Dealer Group
Je voelt het overal binnen ons bedrijf: het is prachtig om in een professionele organisatie met onze mooie merken te werken, toegang te hebben tot de nieuwste technologieën, echt vakmanschap toe te passen en klanten van de allerbeste service te voorzien.

Wil jij daar deel van uit maken?
Bekijk dan al onze vacatures.

Staat je droombaan er nu niet tussen?
Stuur dan een open sollicitatie zodat we jou weten te vinden.
Cultuur
Als familiebedrijf hebben wij een lange termijn focus. Wij streven dan ook naar lange termijn relaties met klanten, leveranciers maar ook met onze collega’s. Samenwerken in een team staat daarbij centraal zodat je met je collega’s de beste klantbeleving kan creëren. Dat wordt gedaan met passie voor onze producten, onze klanten en het werk. Daarnaast stimuleren wij ondernemende collega’s in hun ontwikkeling. We noemen deze waarden van onze organisatie ook wel; de Louwman Way.
LinkedIn
Facebook

Recente Automotive vacatures van Louwman Dealer Group

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacature(s). Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adresgegevens

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close