KOM OOK VERDER BIJ LOUWMAN GROUP

Niets is zo spannend als de volgende stap die je zet. Als je vooruit wilt, dan past Louwman Group helemaal bij jou. Werk je bij ons? Dan weet je al hoe je verder komt. Je krijgt kansen en de ruimte. Je komt vooruit, als je zelf het nodige meebrengt. We zijn gek op ambitie, teamgeest, frisse ideeën en nieuwe inzichten. Dat versnelt je carrière. Laat maar zien dat we niet om je heen kunnen.

Kom ook verder.

We dagen en nodigen je van harte uit. En wie wij zijn? Wij zijn een betrokken en trots familiebedrijf, opgericht in 1923. We zijn klein begonnen en groot geworden door ondernemerschap en lef. Als importeur, retailer, leverancier van zorghulpmiddelen en financieel dienstverlener zijn we met bijna 3.000 gedreven collega’s toonaangevend in de markt. Al bijna een eeuw zijn wij gedreven door de klant. Altijd onderweg naar morgen. Elke dag beter. Verder. Vooruit. We koesteren onze traditie van vooruitgang.

OVER ONS
Louwman Group werkt vanuit een missie: passie om mensen te bewegen. Klanten, medewerkers en de samenleving staat voorop in alles wat we doen. We willen hen de best passende mobiliteit bieden. Hierbij hanteren we de volgende vier kernwaarden: gedreven door de klant, blijven verbeteren, verantwoordelijkheid voelen en samen zijn we Louwman.

GAAT JE HART SNELLER KLOPPEN VAN EEN BEPAALDE VACATURE?

We ontvangen graag jouw reactie. Ben je benieuwd naar wat je kan verwachten als je bij ons solliciteert? Hieronder vind je meer informatie over het proces. Ons doel is altijd: jij krijgt de kans om Louwman Group te leren kennen en wij leren wat jou beweegt.

Bekijk ons sollicitatieproces.
Sector:
Bedrijfsauto's, Dealerholdings, Duurzame Mobiliteit, Personenauto's
Open sollicitatie
Je voelt het overal binnen ons bedrijf: het is prachtig om in een professionele organisatie met onze mooie merken te werken, toegang te hebben tot de nieuwste technologieën, echt vakmanschap toe te passen en klanten van de allerbeste service te voorzien.

Wil jij daar deel van uit maken?
Bekijk dan al onze vacatures.

Staat je droombaan er nu niet tussen?
Stuur dan een open sollicitatie zodat we jou weten te vinden.
Als familiebedrijf hebben wij een lange termijn focus. Wij streven dan ook naar lange termijn relaties met klanten, leveranciers maar ook met onze collega’s. Samenwerken in een team staat daarbij centraal zodat je met je collega’s de beste klantbeleving kan creëren. Dat wordt gedaan met passie voor onze producten, onze klanten en het werk. Daarnaast stimuleren wij ondernemende collega’s in hun ontwikkeling. We noemen deze waarden van onze organisatie ook wel; de Louwman Way.
Cultuur
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hierarchisch
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Matige doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal
Hier gebeurt het. Hier mag je laten zien wie je bent, wat je kunt, en wat je ambities en dromen zijn.

Blijven verbeteren
Werken met de nieuwste technieken in een professionele organisatie, maar ook in de sfeer van een echt familiebedrijf: dat is werken bij Louwman Group. Onze cultuur is transparant, onze aandacht persoonlijk en onze werkhouding gedreven. Nieuwsgierig zijn en in beweging blijven zijn van essentieel belang om toonaangevend te blijven in een veranderende wereld. Daarom krijg je bij Louwman de kans om je ambities waar te maken en je ideeën uit te werken. Daarbij horen ook opleidingsmogelijkheden waarmee je aan je kennis en kwaliteiten kunt werken. Zodat je het maximale uit jezelf kunt halen in een dynamische en verbeteringsgerichte organisatie. En ook: maximaal leert meedenken met de klant, zodat je net dat stapje extra kunt zetten. De juiste energie op de juiste plek: daar groei jij van, en Louwman natuurlijk ook.
Facebook
Louwman Group als stage- of leerbedrijf

We zijn altijd op zoek naar talent. Stage lopen of afstuderen bij Louwman Group betekent werken in een dynamische branche met een uitdagende werkomgeving: je maakt tijdelijk deel uit van een van de grootste automotivegroepen in Europa. Maar ook op het gebied van retail, lease en financieringen, logistiek en distributie van mobiliteitshulpmiddelen zijn we actief.

We werken niet met vaste stageperiodes en -kaders. Heeft jouw opleiding die wel? Geen probleem, dan richten we ons daarop: jouw ontwikkeling staat tenslotte centraal. We hebben geregeld stageplekken, maar je mag ons ook een voorstel doen. Dan kijken we samen naar een geschikte opdracht. Ook voor meewerkstages kun je bij Louwman terecht.


Trainingen
Je persoonlijke en professionele ontwikkeling blijven we onder meer stimuleren via de e-learnings in onze Digitale Leer Omgeving (DLO). Hier vind je trainingen op allerlei gebied: van verandermanagement tot functiegerichte trainingen, van informatiebeveiliging tot eigenaarschap en van klantgerichtheid tot persoonlijk leiderschap.

Daarnaast kun je in aanmerking komen voor een van onze Development Programma’s. Zo is het Young Professional Programma gericht op professionele ontwikkeling in jouw vakgebied. Hoe kun je je kwaliteiten maximaal benutten? In het New Managers Programma ligt de nadruk op leidinggeven. In beide programma’s leer je Louwman als organisatie ontdekken, maar ontdek je ook meer over jezelf en je rol binnen Louwman. Voor het senior management is het Leadership Programma opgezet. Bij alle programma’s wordt gewerkt aan opdrachten die relevant en actueel zijn voor Louwman Group, en die vaak tot mooie initiatieven leiden.


“De juiste energie op de juiste plek: daar groei jij van,
en Louwman Group natuurlijk ook”


Louwman College is het opleidingscentrum van Louwman & Parqui en van BV Nimag. Hier worden alle medewerkers van Toyota–, Lexus– en Suzuki–dealers opgeleid, inclusief erkend reparateurs. Ook verzorgt Louwman College trainingen, onder meer op het gebied van management. Daarbij worden met regelmaat ook andere organisaties ondersteund; bijvoorbeeld bij het implementeren van de managementprincipes van The Toyota Way.

Heb je het gevoel dat het je aan specifieke kennis ontbreekt die je verder zou kunnen helpen in je functie? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden om een cursus of opleiding in die richting te volgen. Kortom: groeimogelijkheden te over binnen onze bedrijven.

Recente Automotive vacatures van Louwman Group

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacature(s). Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adresgegevens

Adres:Postbus 55
Postcode:2260 AB
Stad:LEIDSCHENDAM
Land:NL
Telefoon:+31705151300

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close