WAAROM VOLVO GROUP TRUCK CENTER?

Onze medewerkers krijgen de ruimte en mogelijkheden om te groeien bij de grootste Volvo Trucks- en Renault Trucks-dealer van Nederland. Als full service-dealer bieden wij transportondernemers een totaalpakket aan diensten en producten, van bestelwagen tot zwaar transport. Werken bij Volvo Group Truck Center is dan ook gevarieerd waarbij er volop gelegenheid is voor persoonlijke ontwikkeling.

Medewerkers zijn het fundament
Bij Volvo Group Truck Center werken we met zijn allen aan optimale mobiliteit voor onze klanten. Wij nemen onze klanten de dagelijkse zorg voor hun voertuig uit handen: 365 dagen per jaar, 24 uur per dag. Onze medewerkers vormen daarvoor het fundament. Volvo Group Truck Center geeft medewerkers de kans om hun vaardigheden, kennis en creatieve talenten te ontplooien en te werken met de meest geavanceerde technologie bij een merk dat leidend is in technologische innovaties.

Samenwerken
Wij zijn een dynamische onderneming waarin gedrevenheid en ondernemingszin sterk worden gewaardeerd. Bij Volvo Group Truck Center zetten we er samen de schouders onder om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Er heerst een collegiale, informele werksfeer. Het werkklimaat kenmerkt zich door respect voor het individu: ieder individu doet ertoe. De uitdagende banen bieden volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Doorgroeimogelijkheden
De passie voor innovatie is onderdeel van onze visie om de toonaangevende leverancier te zijn van commerciële transportoplossingen. Dat geldt ook voor onze medewerkers. Fundamenteel voor het succes is het werven, ontwikkelen en binden van de beste professionals. Nieuwe collega’s worden intensief begeleid, zodat je je snel thuis voelt en de weg weet in ons bedrijf. In sommige functies is bijscholing een vast onderdeel. Technici volgen bijvoorbeeld technische trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste stand van de techniek. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen op jou vakgebied of door te groeien naar een andere functie.

Waardering
Bij Volvo Group Truck Center zorgen we goed voor onze medewerkers. Wij bieden een goed salaris en een uitdagende functie in een gezonde, servicegerichte, professionele en dynamische dealerorganisatie.
Vestigingen:
11
Sector:
Bedrijfsauto's, Trucks & Bus
Open sollicitatie
ZO KUN JE ONS BEREIKEN
Hebben we jouw interesse gewekt? Wil je meer weten over de mogelijkheden om te werken bij Volvo Group Truck Center?

Neem dan telefonisch contact met ons op via dit formulier. Je hoort snel van ons!
Cultuur
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hierarchisch
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Matige doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal
CHRISTIAAN PEREZ

EERSTE BEDRIJFSAUTOTECHNICUS

“Hebben jullie mensen nodig? Met die vraag ben ik vijf jaar geleden letterlijk binnengelopen bij Volvo Group Truck Center. Binnen twee weken was ik in dienst als leerling-monteur. En daar heb ik geen dag spijt van gehad. Via een combinatie van werken en leren, een BBL-traject, ben ik hier aan de slag gegaan. Vier dagen in de week werkte ik bij Volvo Group Truck Center en een dag ging ik naar school. Nu heb ik mijn diploma voor Eerste Bedrijfsautotechnicus. Het is mijn ambitie om zover mogelijk door te leren en die kans krijg ik bij Volvo Group Truck Center. Zo ga ik nu voor een diploma om APK-keurmeester te worden.”

“Ook in de werkplaats leer ik nog elke dag bij. Er lopen hier mensen rond die jaren ervaring hebben en bij wie je altijd terecht kunt als je een vraag hebt. Je staat er nooit alleen voor. Naast kennis van zaken zijn doorzettingsvermogen en flexibiliteit belangrijke eigenschappen om te hebben. Een klant wil toch graag zijn truck weer kunnen meenemen, ook al is het al 17.00 uur geweest. Als die tevreden naar huis gaat, ben ik ook tevreden.”

Adresgegevens

Adres:Albert Plesmanweg 69
Postcode:3088 GB
Stad:ROTTERDAM
Land:NL
Telefoon:+31888822555
Fax:+31104291217

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close