Van den Udenhout Groep is de Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT, ŠKODA, Kalkhoff en Urban Arrow dealer van Zuid-Nederland, met vestigingen in Eindhoven, Den Bosch, Boxtel, Oss, Veghel en Veldhoven. Bourgondische gastvrijheid vinden wij belangrijk, voor onze klanten en voor onze medewerkers. Naast de verkoop en het onderhoud van onze merken biedt de Van den Udenhout Groep diensten als autoverhuur, schadeherstel (Carlux), Fleetsales, Finance & Insurance, Bedrijfswagen Inbouw Centrum, alsmede Van den Udenhout Lease.

Wij bieden een baan in een dynamische automotive organisatie. Wij hebben gezamenlijk één doel, de klantbeloften Veiligheid, Zekerheid, Ontzorgen, Voordeel en Gastvrij verwezenlijken! Van den Udenhout geeft jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen, op persoonlijk én werkinhoudelijk vlak. Met behulp van Pon Academy faciliteren wij allerlei producttrainingen en persoonlijke (online) ontwikkelprogramma’s.
Vestigingen:
's-Hertogenbosch, Eindhoven, Oss, Veghel, Helmond, Son, Veldhoven en Boxtel.
Aantal medewerkers nationaal
500
Sector:
Bedrijfsauto's, Dealerholdings, Personenauto's
Maar wat maakt Van den Udenhout nou zo’n goede werkgever? Ten eerste omdat onze organisatie een informele, fijne werkomgeving biedt. Hard werken wordt gecombineerd met een gezellige sfeer. Je kunt altijd bij iedereen, in iedere laag van de organisatie, terecht. Verder wordt er met jouw mening en/of ideeën zeker wat gedaan en stellen we het zeer op prijs als je meedenkt over hoe onze organisatie kan groeien en verbeteren. Dit laatste, groei en ontwikkeling, staat bij Van den Udenhout hoog in het vaandel. We zijn hier proactief mee bezig door onze werknemers te trainen, ontwikkelen en eventueel te laten doorgroeien. Ook proberen we verse, nieuwe kennis binnen te halen in onze organisatie. Dus, houd jij van snel schakelen, de mogelijkheid om te groeien binnen een bedrijf met een informele sfeer in een dynamische werkomgeving? Dan ben je bij Van den Udenhout aan het juiste adres!Graag zien we je sollicitatie tegemoet.
Open sollicitatie
Van den Udenhout biedt jou een uitdagende stage binnen een dynamische omgeving met premium merken. Wij zijn een Bourgondisch bedrijf, gastvrijheid richting onze klanten staat hoog in ons vaandel. Tevens besteden wij veel aandacht aan de tevredenheid en gezondheid van onze medewerkers. Periodiek voeren wij een medewerker tevredenheidsonderzoek uit en gaan actief aan de slag met de uitkomsten. Ook opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden bieden wij volop.

Solliciteren bij Van den Udenhout kan via dit adres; solliciteren@udenhout.nl
Cultuur
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hierarchisch
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Matige doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal
Facebook

Recente Automotive vacatures van Van den Udenhout Groep

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacature(s). Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adresgegevens

Adres:Balkweg 1
Postcode:5232 BT
Stad:'S-HERTOGENBOSCH
Land:NL
Telefoon:+31736464444

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close