De Herwers Groep is een no-nonsense dealerorganisatie in Oost Nederland die met de merken Dacia, Hyundai, Mitsubishi, Nissan en Renault op duurzame wijze het beste en breedste pakket wil bieden op het gebied van mobiliteit en waar klanten en medewerkers zich door de laagdrempeligheid en het transparant zijn thuis voelen.
Bij Herwers zijn wij regelmatig op zoek naar commerciele en technische talenten afkomstig uit de automotive ter versterking van ons team van medewerkers.

Daarnaast streeft Herwers er naar dat 10% van het totale personeelsbestand vertegenwoordigd wordt door BBL / BOL leerlingen en stagiaires zowel op MBO als HBO niveau. Investeren in leerlingen en stagiaires betekent immers investeren in toekomstige collegae zowel binnen de branche als voor de eigen organisatie.

Indien er actuele vacatures zijn, staan deze onderaan deze pagina.

Staat er voor jou geen passende vacature bij, maar ben jij wel op zoek naar een afwisselende baan, leer-werkplek of uitdagende stageplaats binnen een informele en dynamische werkomgeving? Stuur dan een open sollicitatie met duidelijke motivatie waarom jij bij ons wilt werken en wat jouw toegevoegde waarde is, voorzien van CV, naar; sollicitatie@herwers.nl

Wij bewaren binnengekomen sollicitaties tot één jaar na dato. Als er binnen die periode een vacature vrij komt waar jij volgens ons bij past, zullen wij contact met je opnemen!
Cultuur
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hierarchisch
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Matige doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal
Facebook

Recente Automotive vacatures van Herwers Groep

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacature(s). Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adresgegevens

Adres:Kruisbergseweg 8
Postcode:7255AE
Stad:HENGELO GLD
Telefoon:+31575468001

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close