Kom werken bij KwikFit!

Bij KwikFit werken in Nederland ruim 1.300 medewerkers gezamenlijk aan hetzelfde doel: 100% klanttevredenheid. Wil jij hier graag jouw bijdrage leveren in één van onze vestigingen in Nederland of op ons hoofdkantoor in Harderwijk? Reageer dan op één van onze openstaande vacatures.
Vestigingen:
186
Aantal medewerkers nationaal
4200
Het KwikFit sollicitatieproces heeft de volgende onderdelen:

Solliciteren
Je solliciteert op de vacature van jouw keuze via ons online sollicitatieformulier op deze website met een brief en cv. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail van ons dat je sollicitatie goed is aangekomen.

Telefonisch interview
Ben jij op basis van jouw cv en brief een geschikte kandidaat voor onze vacature? Dan kan het zijn dat onze Recruiter Monique Spiekstra jou belt voor een telefonisch interview voor aanvullende informatie. Hierdoor wordt duidelijker of jij degene bent waar wij naar op zoek zijn en voor jou of de vacature de meest geschikte baan is.

Screening
Elke geschikte kandidaat ontvangt per e-mail een uitnodiging voor onze screening. Dit is een integriteitsonderzoek en bestaat uit een lijst van zo’n 120 vragen. Het beantwoorden van deze vragen duurt ongeveer een half uurtje. Wij vinden deze screening belangrijk omdat wij hoge eisen stellen aan de normen en waarden van onze medewerkers op gebied van betrouwbaarheid en eerlijkheid.

Eerste gesprek
In het eerste sollicitatiegesprek proberen we er samen achter te komen of de functie ook echt de baan is waar jij naar op zoek bent. We willen graag meer te weten komen over de persoon achter het CV, over jou dus. Daarnaast peilen we tijdens dit gesprek of jij de praktische kennis en ervaring in huis hebt om een goede invulling aan de functie te kunnen geven. Tijdens ons eerste gesprek komt ook de uitkomst van de screening aan bod. Verloopt het eerste gesprek positief? Dan nodigen wij jou uit voor een tweede gesprek.

Tweede gesprek
In het tweede sollicitatiegesprek zullen wij dieper op jouw competenties en vaardigheden ingaan. Daarnaast zijn we benieuwd wat jouw toegevoegde waarde voor ons team is. Verloopt ook dit gesprek positief? Dan doen wij jou een concreet aanbod en lichten we onze secundaire arbeidsvoorwaarden toe. Hierna volgt een inwerkprogramma.

Besluit jij aan de slag te gaan bij KwikFit?

Sollicteren kan bij Kwik-Fit kan via dit adres; l.van.ommen@werkenbijkwikfit.nl

Afwijkend sollicitatieproces
In sommige gevallen kan het sollicitatieproces afwijken van het beschreven proces. Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en/of een antecedentenonderzoek kan een onderdeel van het sollicitatieproces zijn. Bij het sollicitatieproces voor de functie van manager horen ook een SWOT-analyse, bezoek van 2 KwikFit-vestigingen en een derde gesprek met de Sales Director.
Cultuur
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hierarchisch
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Matige doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal
Oog voor jouw ontwikkeling als medewerker

Wij vinden het belangrijk dat jij je als medewerker continu verder ontwikkelt. Leergierigheid is een kenmerk van onze cultuur en klantgerichtheid een eerste vereiste. Met 1.250 medewerkers werken wij gezamenlijk aan een en hetzelfde doel: 100% klanttevredenheid.

We besteden we veel aandacht aan jouw trainingen en opleidingen. Ook stimuleren we zowel je technische als commerciële ontwikkeling. We bieden je volop trainingen en workshops aan, uitgevoerd door onze eigen KwikFit Academy in Harderwijk.


Carrière maken bij KwikFit

Kies jij voor een carrière in de techniek? Dan kun je bij KwikFit van Monteur doorgroeien naar Senior Monteur of APK-keurmeester. Spreekt een leidinggevende functie je aan? Dan kun je jouw ambities bij KwikFit waarmaken als Assistent Manager of Manager.

Dat je bij KwikFit volop doorgroeimogelijkheden hebt, daar is onze Sales Director Peter Wierikx het levende bewijs van. In 1982 kwam Peter bij ons in dienst als monteur en inmiddels is hij via verschillende functies is hij opgeklommen tot onze Sales Director.

Volgens mij zijn de sleutels voor een succesvolle carrière: plezier in je werk, enthousiasme, hard willen werken, fouten durven maken, er altijd tot de laatste snik voor gaan, in oplossingen denken en niet in problemen, mensen inspirerern en trots zijn op wat je doet.

- Door Peter Wierikx, Sales Director KwikFit
Facebook

Recente Automotive vacatures van KwikFit

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacature(s). Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adresgegevens

Adres:Kelvinstraat 15
Postcode:3846 BV
Stad:HARDERWIJK
Land:NL
Telefoon:+31341474777
Website:KwikFit

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close