Kom werken bij KwikFit!

Bij KwikFit werken in Nederland ruim 1.300 medewerkers gezamenlijk aan hetzelfde doel: 100% klanttevredenheid. Wil jij hier graag jouw bijdrage leveren in één van onze vestigingen in Nederland of op ons hoofdkantoor in Harderwijk? Reageer dan op één van onze openstaande vacatures.
Vestigingen:
165
Aantal medewerkers nationaal
1300
Het KwikFit sollicitatieproces heeft de volgende onderdelen:

Solliciteren
Je solliciteert op de vacature van jouw keuze via ons online sollicitatieformulier op deze website met een brief en cv. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail van ons dat je sollicitatie goed is aangekomen.

Telefonisch interview
Ben jij op basis van jouw cv en brief een geschikte kandidaat voor onze vacature? Dan kan het zijn dat onze Recruiter Monique Spiekstra jou belt voor een telefonisch interview voor aanvullende informatie. Hierdoor wordt duidelijker of jij degene bent waar wij naar op zoek zijn en voor jou of de vacature de meest geschikte baan is.

Screening
Elke geschikte kandidaat ontvangt per e-mail een uitnodiging voor onze screening. Dit is een integriteitsonderzoek en bestaat uit een lijst van zo’n 120 vragen. Het beantwoorden van deze vragen duurt ongeveer een half uurtje. Wij vinden deze screening belangrijk omdat wij hoge eisen stellen aan de normen en waarden van onze medewerkers op gebied van betrouwbaarheid en eerlijkheid.

Eerste gesprek
In het eerste sollicitatiegesprek proberen we er samen achter te komen of de functie ook echt de baan is waar jij naar op zoek bent. We willen graag meer te weten komen over de persoon achter het CV, over jou dus. Daarnaast peilen we tijdens dit gesprek of jij de praktische kennis en ervaring in huis hebt om een goede invulling aan de functie te kunnen geven. Tijdens ons eerste gesprek komt ook de uitkomst van de screening aan bod. Verloopt het eerste gesprek positief? Dan nodigen wij jou uit voor een tweede gesprek.

Tweede gesprek
In het tweede sollicitatiegesprek zullen wij dieper op jouw competenties en vaardigheden ingaan. Daarnaast zijn we benieuwd wat jouw toegevoegde waarde voor ons team is. Verloopt ook dit gesprek positief? Dan doen wij jou een concreet aanbod en lichten we onze secundaire arbeidsvoorwaarden toe. Hierna volgt een inwerkprogramma.

Besluit jij aan de slag te gaan bij KwikFit?

Sollicteren kan bij Kwik-Fit kan via dit adres; l.van.ommen@werkenbijkwikfit.nl

Afwijkend sollicitatieproces
In sommige gevallen kan het sollicitatieproces afwijken van het beschreven proces. Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en/of een antecedentenonderzoek kan een onderdeel van het sollicitatieproces zijn. Bij het sollicitatieproces voor de functie van manager horen ook een SWOT-analyse, bezoek van 2 KwikFit-vestigingen en een derde gesprek met de Sales Director.
Cultuur
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hierarchisch
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Matige doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal
Onze medewerkers worden blij van het werken bij KwikFit:

> Sleutelen aan alle merken, zowel oude als nieuwe auto’s;
> Een groot erkend leerbedrijf, waar je kan ontwikkelen en doorgroeien
> KwikFit Academy in Harderwijk voor technische opleidingen
> Goede werksfeer
> Vrijheid, verantwoordelijkheid en afwisseling
> Iedere dag klanten gelukkig maken
> Met 165 filialen zijn er volop mogelijkheden
Facebook

Recente Automotive vacatures van KwikFit

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacature(s). Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adresgegevens

Adres:Kelvinstraat 15
Postcode:3846 BV
Stad:HARDERWIJK
Land:NL
Telefoon:+31341474777
Website:KwikFit

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close