Auto Indumij en Auto Indussan vormen samen Indumij . Zij vertegenwoordigen respectievelijk de merken Renault, Dacia en Nissan. Auto Indumij is de Renault en Dacia dealer voor de regio Drechtsteden, Alblasserwaard, Hoeksche Waard en West-Brabant. Nissan dealer Auto Indussan is gevestigd in Dordrecht. Na een aantal overnames heeft Indumij inmiddels 8 Renault vestigingen waarvan 4 met Dacia en 1 Nissan vestiging waar in totaal ca. 200 medewerkers werkzaam zijn. Bij Auto Indumij Breda is tevens een occasioncenter gevestigd en de werkplaatsen van de vestigingen in Dordrecht en Etten-Leur zijn, middels het Renault PRO+ concept, speciaal ingericht voor bedrijfswagens.

Indumij is een groeiend en dynamisch bedrijf dat onder het motto ‘kwaliteit in mobiliteit’ mobiliteitsoplossingen in de breedste zin van het woord levert. Naast het reguliere onderhoud, de verkoop van nieuwe Renault, Dacia en Nissan modellen en Renault top occasions, kan men bij de Indumij Groep ook terecht voor leasing en schadeherstel.

Vestigingen:
14
Aantal medewerkers nationaal
200
Sector:
Personenauto's
Werken bij Indumij

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de automotive branche? Dat komt goed uit want Indumij groeit hard. Dat kan ook niet anders met een fantastisch team en de mooie merken die we in huis hebben. Daarom zijn wij bij Indumij altijd op zoek naar nieuwe collega’s die samen met ons aan de toekomst van ons bedrijf mee willen bouwen. Ben jij benieuwd naar onze vacatures en hoe het is om bij één van de leukste automotive bedrijven van Nederland te werken?

Solliciteren bij Auto Indumij kan via dit adres; werken@indumij.nl
Cultuur
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hierarchisch
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Matige doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal
LinkedIn
Facebook

Recente Automotive vacatures van Indumij

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacature(s). Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Gedreven Eerste Autotechnicus met APK

Barendrecht en Oud-Beijerland

Adresgegevens

Adres:Mijlweg 69
Postcode:3316BE
Stad:DORDRECHT
Land:Nederland
Telefoon:+31786170000
Fax:+31786172040
Website:Indumij

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close