Louwman Mercedes-Benz

Louwman Mercedes-Benz is onderdeel van de Louwman Dealer Group, samen met de andere bedrijven Louwman Retail, vormen zij een sterke en stabiele organisatie verspreid door heel Nederland.
Louwman Mercedes-Benz is een familiebedrijf dat in 1948 is opgericht door de heer en mevrouw Rüttchen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een complete dealerorganisatie waar de familiesfeer altijd bewaard is gebleven.

Met 12 vestigingen en ruim 300 medewerkers, verspreid over Breda, Tilburg, Den Bosch, Veghel, Gorinchem en Tiel behoort het bedrijf inmiddels tot de grootste dealerbedrijven van Nederland. Ze hebben ruim 60 jaar ervaring met personen-, bestel- en vrachtwagens voor de merken Mercedes-Benz, Chrysler, Jeep, Dodge, smart, Mitsubishi, Fuso en Honda.

Voor meer informatie over onze organisatie ga naar louwman Mercedes-Benz of De Louwman Dealer Groep
Vestigingen:
8
Aantal medewerkers nationaal
330
Sector:
Bedrijfsauto's, Dealerholdings, Leasing, Personenauto's, Schadeherstel, Trucks & Bus
Werkgebied
Noord-Brabant, Gelderland en Zuid-Holland
Je voelt het overal binnen ons bedrijf: het is prachtig om in een professionele organisatie met onze mooie merken te werken, toegang te hebben tot de nieuwste technologieën, echt vakmanschap toe te passen en klanten van de allerbeste service te voorzien.

Wil jij daar deel van uit maken?

Bekijk dan al onze Vacatures.

Staat je droombaan er nu niet tussen?

Stuur dan een Open sollicitatie zodat we jou weten te vinden.
Cultuur
Als familiebedrijf hebben wij een lange termijn focus. Wij streven dan ook naar lange termijn relaties met klanten, leveranciers maar ook met onze collega’s. Samenwerken in een team staat daarbij centraal zodat je met je collega’s de beste klantbeleving kan creëren. Dat wordt gedaan met passie voor onze producten, onze klanten en het werk. Daarnaast stimuleren wij ondernemende collega’s in hun ontwikkeling. We noemen deze waarden van onze organisatie ook wel; de Louwman Way.
Cultuur
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hierarchisch
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Matige doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal
LinkedIn
Facebook

Adresgegevens

Adres:Ettensebaan 34
Postcode:4814NN
Stad:BREDA
Land:Nederland
Telefoon:+31765236100
Fax:+31765236101

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close