Het beste uit jezelf halen?
Kom werken bij de Van der Linden Groep!


Van der Linden Groep is dealer voor de merken Hyundai, SEAT Service en Isuzu in de plaatsen Waddinxveen, Zoetermeer en Leiden. Tevens beschikken wij over een overdekt occasioncenter, een schadeherstelbedrijf met een reclamestudio en een eigen leasemaatschappij. Ruim 90 medewerkers werken elke dag enthousiast mee aan onze doelstelling: Tevreden medewerkers en tevreden klanten. De bedrijven kenmerken zich door een plezierige werksfeer en dienstverlening van hoge kwaliteit.
Vestigingen:
7 - Waddinxveen, Zoetermeer en Leiden.
Aantal medewerkers nationaal
90
Open sollicitatie
Op zoek naar een leuke baan met fijne collega's? Bekijk dan onze vacatures en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons gedreven en enthousiaste team.

Voor nadere informatie betreffende onze vacatures of organisatie kun je contact opnemen met Karin Knop - Van der Linden, Operationeel Directeur: Telefoon 0182 - 63 21 00

karin.knop@vanderlinden-groep.nl
Cultuur
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hierarchisch
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Matige doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Facebook

Recente Automotive vacatures van Van der Linden Groep

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacature(s). Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adresgegevens

Adres:Coenecoop 141
Postcode:2741 PJ
Stad: WADDINXVEEN
Land:NL
Telefoon:+31182632100

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close