Over Pouw

Pouw Automotive is met ruim 270 medewerkers en 7 vestigingen in Groot Overijssel een van de belangrijkste Volkswagen, Audi en Volkswagen Bedrijfswagens dealers van Nederland. Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte personen- en bedrijfswagens, kunnen klanten bij ons terecht voor service en onderhoud, financieringen en verzekeringen, lease, autoverhuur en autoschadeherstel. Kortom, het complete mobiliteitspakket.
De medewerkers op onze vestigingen in Deventer, Rijssen, Hardenberg, Zwolle, Kampen en Meppel komen uit deze regio. De binding en lokale betrokkenheid is daarom groot. Wij spreken tenslotte dezelfde taal als onze klanten. Onze vestigingen werken vrij zelfstandig, maar verliezen het groepsbelang nooit uit het oog: onze medewerkers delen informatie, onderhouden voortdurend informele contacten en richten zich op gezamenlijke doelen. Samen vormen we een betrouwbare regionale speler met sterke merken en diensten op het gebied van mobiliteit. Dát maakt ons uniek.

Voor jou persoonlijk

Op persoonlijk vlak zijn er volop kansen en mogelijkheden bij Pouw. Onze medewerkers worden gestimuleerd zich te ontwikkelen. Wij bieden – naast een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden – daarom een breed pakket opleidingen en cursussen. Daarnaast hebben wij een actieve personeelsvereniging, die activiteiten voor jong en oud organiseert. Ook mooi meegenomen: onze medewerkers profiteren van voordeel op onze eigen producten en diensten.

PGA Nederland

Pouw Automotive is onderdeel van PGA Nederland NV. Voor meer informatie ga naar www.pganederland.nl
Sector:
Bedrijfsauto's, Dealerholdings, Personenauto's
Wil je bij Pouw Automotive komen werken maar hebben wij momenteel geen vacature die past bij jouw eisen of wensen?

Geef in je motivatiebrief goed aan wat je wensen zijn en voeg een actuele cv toe. Wij inventariseren dan wat er mogelijk is.

Open Sollicitatie
Cultuur
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hierarchisch
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Matige doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal
Facebook
Instagram

#brrr #koudhe #audi ❄❄❄ #pouwautomotive #audinederland #quattro #carsofinstagram #instagood #goodmorning

Een foto die is geplaatst door Pouw Automotive (@pouwautomotive) op

Recente Automotive vacatures van Pouw Automotive

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacature(s). Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adresgegevens

Adres:Kalanderstraat 2
Postcode:7461 JM
Stad:RIJSSEN
Land:NL

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close