Over Pouw

Pouw is voor jou het bekende gezicht van Audi, Volkswagen, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Met de verkoop van nieuwe en gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens, maar ook met onze werkplaatsen, lease-, financierings- en verhuuractiviteiten en onze schadeherstelbedrijven. We gaan graag met jou op weg naar innovaties die onze wereld en deze tijd van ons vragen.

We volgen ontwikkelingen, maar nog liever zetten we zelf stappen. We zijn niet afwachtend, adviseren graag, maar willen vooral doén. We willen er als eerste bij zijn. We waren het als eerste Volkswagen- en Audidealer in Nederland, maar we zijn het ook nu én in de toekomst. We zijn aanpakkers en staan vooraan bij innovaties zodat jij daar plezier van hebt. Wat dat betekent? Snelheid, zekerheid en duidelijkheid in onze manier van doen. Dat past bij onze merken, dat past bij onze collega’s, dat past bij onze regio en het past bij jou.

Pouw biedt in totaal werk aan ruim 500 getalenteerde medewerkers. Je vindt Pouw in Apeldoorn, Deventer, Hardenberg, Kampen, Meppel, Rijssen, Zutphen en Zwolle.

Voor jou persoonlijk
Op persoonlijk vlak zijn er volop kansen en mogelijkheden bij Pouw. Onze medewerkers worden gestimuleerd zich te ontwikkelen. Wij bieden – naast een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden – daarom een breed pakket opleidingen en cursussen. Daarnaast hebben wij een actieve personeelsvereniging, die activiteiten voor jong en oud organiseert. Ook mooi meegenomen: onze medewerkers profiteren van voordeel op onze eigen producten en diensten.

Emil Frey Nederland
Daarnaast zijn wij onderdeel van Emil Frey Nederland NV. Emil Frey Nederland NV is één van de grootste automotive retailorganisaties van Nederland en vertegenwoordigt in Nederland 25 verschillende automerken. Emil Frey Nederland NV is een dochteronderneming van de Zwitserse Emil Frey Group. Emil Frey, een in 1924 opgericht familiebedrijf, is uitgegroeid tot een van de grootste automotive ondernemingen in Europa.

www.emilfrey.nl
Sector:
Bedrijfsauto's, Dealerholdings, Personenauto's
Open sollicitatie
Wil je bij Pouw Automotive komen werken maar hebben wij momenteel geen vacature die past bij jouw eisen of wensen?

Geef in je motivatiebrief goed aan wat je wensen zijn en voeg een actuele cv toe. Wij inventariseren dan wat er mogelijk is.

Open Sollicitatie
Cultuur
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hierarchisch
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Matige doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal
Facebook
Instagram

#brrr #koudhe #audi ❄❄❄ #pouwautomotive #audinederland #quattro #carsofinstagram #instagood #goodmorning

Een foto die is geplaatst door Pouw Automotive (@pouwautomotive) op

Recente Automotive vacatures van Pouw Automotive

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacature(s). Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adresgegevens

Adres:Zweedsestraat 11-15
Postcode:7418 BG
Stad:DEVENTER
Land:NL

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close