Wij, van M. de Koning, willen excelleren in ons vak. We zijn ervan overtuigd dat als je van je werk houdt, je daarin de top wilt halen. Zoals voetballers op een dag in de Kuip willen spelen en musici in Ahoy of de Doelen, willen wij bij en aan een vernieuwend autobedrijf werken waar Rijnmond voor omrijdt.

Van oorsprong zijn wij een familiebedrijf gevestigd in Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel en Rotterdam (Ommoord). Wij zijn sinds de jaren 60 een begrip in de regio en hebben als organisatie een behoorlijke groei gemaakt. Wij streven ernaar om verder te groeien met de (circa 170) gemotiveerde medewerkers van M. de Koning die dagelijks aan de mobiliteit van onze klanten werken.

Wanneer je bij ons komt werken word je onderdeel van een hecht team, we hebben oog voor jou als persoon. We richten ons als werkgever op jouw persoonlijke ontwikkeling. Of je nu dezelfde functie wilt blijven uitvoeren of je wilt doorstromen, onze branche vraagt van ons allemaal dat we ons continue blijven ontwikkelen en daar faciliteren wij jou bij. Wij streven ernaar dat alle medewerkers met plezier bij ons werken.

Uitdaging, beloning, samenwerking, betrokkenheid en fun zijn de gebieden waarop wij ons willen onderscheiden. Dit doen wij bijvoorbeeld door ruime ontwikkel- en opleidingskansen te bieden en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: vakantieopbouw, een goede pensioenregeling, een marktconforme reiskostenvergoeding, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en de mogelijkheid om een fiets te leasen. Daarnaast bieden wij alle medewerkers van M. de Koning een online voordelenplatform aan met aantrekkelijke kortingen en aanbiedingen van diverse A-merken. Ook staan wij stil bij persoonlijke gebeurtenissen en zijn wij er voor onze medewerkers. Wij denken actief mee in elke situatie!

Wij hebben vestigingen in Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel en Rotterdam (Ommoord) en vertegenwoordigen met trots en passie de merken Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Onderhoud, leasing, verhuur, schadeherstel en brandstofverkoop maken ons aanbod compleet.
Sector:
Bedrijfsauto's, Dealerholdings, Personenauto's
Open sollicitatie
Voor vragen over de beschikbare functies en sollicitatieprocedure van M. de Koning Autobedrijven kan je terecht bij Nicole Alblas via email hrm@mdekoning.nl of telefonisch 0180 55 95 96.

Hebben wij op dit moment geen passende vacature? Laat dan je gegevens achter op onze website, zodat wij contact met je op kunnen nemen zodra wij een passende vacature hebben.


E: hrm@mdekoning.nl
Cultuur
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hierarchisch
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Matige doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal
Facebook

Recente Automotive vacatures van M. de Koning Autobedrijven

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacature(s). Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Allround Autoschadehersteller

Krimpen aan den IJssel

Autotechnicus Audi

Capelle aan den IJssel

Autotechnicus Volkswagen

Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Rotterdam

Bedrijfswagentechnicus Volkswagen

Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Rotterdam

Autowasser

Capelle aan den IJssel

Serviceadviseur Volkswagen

Krimpen aan den IJssel

Adresgegevens

Adres:Stormpolderdijk 38
Postcode:2921LL
Stad:KRIMPEN AAN DEN IJSSEL
Telefoon:+31180559596

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close