Intermediairs

24People

24People

24People heeft een uniek concept en staat bij onze kandidaten en klanten te boek als het bureau dat ambities samenbrengt. Wij vinden talent dat precies aansluit op de ambities van de klant, omdat wij de markt vanuit de eerste hand kennen. Met vakspecialisten uit verschillende branches hebben wij evenveel aandacht voor de ambities van de kandidaat, als voor de ambities van de opdrachtgever. Wij beschikken over de kennis en contacten in elke regio en hebben daarmee landelijk dekking.
Autotarget

Autotarget

Al meer dan 20 jaar ben ik, Jack Dikker, actief binnen de werving en selectie van personeel. De laatste 15 jaar ben ik hiermee bijna uitsluitend actief geweest binnen de Automotive en houd ik me bezig met de best mogelijke matches tot stand te brengen tussen opdrachtgevers en kandidaten.
Freid Recruitment

Freid Recruitment

Freid Recruitment is voor zowel ambitieuze, getalenteerde kandidaten als succesvolle opdrachtgevers een sterke recruitment partner binnen de zakelijke dienstverlening.
Jobs That Work

Jobs That Work

Jobs That Work is een resultaatgericht werving- en selectiebureau voor kandidaten en organisaties die actief zijn in branches zoals automotive, hospatality, zakelijke dienstverlening en (non)profitsectoren.
Maintec Automotive

Maintec Automotive

De beste Automotive specialisten Maintec Automotive richt zich op het invullen van tijdelijke en vaste functies van gekwalificeerde professionals binnen de gehele Nederlandse Automotive sector. Dit betreffen zowel commerciële, technische en administratieve functies als functies op management- en directieniveau.
Van der Wijngaart & Partners

Van der Wijngaart & Partners

Van der Wijngaart & Partners is dé partner voor resultaatgerichte kandidaten en toonaangevende ondernemingen binnen de mobiliteitsbranche.
Van Miltenburg en partners

Van Miltenburg en partners

De juiste mensen in dienst hebben is cruciaal voor het succes van een onderneming. Wij zijn adviseurs in Human Talent; anders gezegd wij matchen kandidaten, die een andere baan zoeken, met een opdrachtgever die een functie vacant heeft.
www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close