KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Renova is in 1961 begonnen als een BMW-dealer in Tilburg. In de loop van de jaren zijn we uitgegroeid tot 5 BMW-en MINI dealerschappen in Tilburg, Waalwijk, Breda, Roosendaal en Goes. Daarnaast zijn er 2 schadeherstelbedrijven in Bladel en Goes. Alle vestigingen zijn gevestigd op mooie, goed bereikbare locaties. Hoewel er inmiddels meer dan 200 medewerkers bij Renova werkzaam zijn, wordt er op elke locatie gezorgd voor een gemoedelijke en familiaire sfeer, zowel voor de klant als voor de medewerkers.

De cultuur is informeel, open en transparant en iedereen krijgt en neemt zijn verantwoordelijkheden voor het uiteindelijke doel: het ontzorgen van de klant in hun mobiliteit!

Hoewel we je hierover nog veel meer kunnen vertellen, hebben we hier enkele filmpjes van onze medewerkers geplaatst; we zijn ervan overtuigd dat deze je zullen aanspreken, dus neem de tijd om ze te bekijken!
Heb je interesse in een van de vacatures, of wil je een open sollicitatie doen: we stellen je belangstelling in Renova erg op prijs en zien je reactie graag tegemoet!
Vestigingen:
Tilburg, Breda, Waalwijk Roosendaal, Bladel en Goes
Sector:
Dealerholdings, Duurzame Mobiliteit, Leasing, Personenauto's, Schadeherstel
Open sollicitatie
Solliciteren bij Renova kan via onze sollicitatiepagina
Cultuur
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hierarchisch
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Matige doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal
Facebook

Recente Automotive vacatures van Renova Group

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacature(s). Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adresgegevens

Adres:Driehuizendijk 1
Postcode:5022 KD
Stad:TILBURG
Land:NL
Website:Renova Group

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close