Wassink Autogroep is een grote merkdealer met 21 vestigingen in Gelderland, Brabant, Limburg en Overijssel. Wassink Autogroep heeft ruim 450 medewerkers in dienst en is volop in ontwikkeling! Wij zijn ondernemend, ambitieus en Stellantis Business Partner voor nu en voor de toekomst. Wij zijn dealer voor de merken Peugeot, Citroën, DS, Kia, Ford, Fiat, Abarth, Opel, Hyundai en Jeep.

Wat ons kenmerkt?
Wij vinden werkplezier belangrijk! Collega’s mogen actief meedenken en meebeslissen. Eigen initiatief wordt gestimuleerd. Een goede sfeer, fijne collega’s en leuk werk dragen bij aan een hoge klanttevredenheid. En blije en tevreden klanten, daar doen wij het voor!

Wil jij graag alvast een indruk krijgen van Wassink Autogroep? bekijk dan onderstaand fimpje!
Vestigingen:
21 Vestigingen: Arnhem Kia, Arnhem Peugeot/Citroën, Arnhem Opel, Boxmeer, Dodewaard, Doetinchem Peugeot/Kia, Doetinchem Citroën/Fiat, Doetinchem Opel, Elst, Enschede, Heerlen, Nijmegen, Oss, Ruurlo, Sittard, Velp, Venlo Peugeot/Ford/Fiat/Abarth/Jeep, Venlo Opel/Hyundai, Venray, Winterswijk en Zutphen.
Aantal medewerkers nationaal
450
Sector:
Bedrijfsauto's, Dealerholdings, Duurzame Mobiliteit, Personenauto's
Wassink Autogroep heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot één van de grotere spelers met meerdere merken in Nederland. Naast ruimte voor persoonlijke ontwikkeling biedt deze organisatie je een baan waarbij je veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid krijgt.

Stage en leerwerkplaats

Wil je graag werkervaring opdoen met behulp van een stage of zoek je een leerwerkplaats om je opleiding te kunnen afronden? Wassink Autogroep is een erkend leerbedrijf die veel studenten en leerlingen opleidt en begeleidt in de praktijk.
Open sollicitatie
Solliciteren bij Wassink autogroep kan via dit adres; vacatures@wassinkautogroep.nl
Wat ons kenmerkt? Wij vinden werkplezier belangrijk! Collega’s mogen actief meedenken en meebeslissen. Eigen initiatief wordt gestimuleerd. Een goede sfeer, fijne collega’s en leuk werk draagt bij aan een hoge klanttevredenheid. En blije en tevreden klanten, daar doen wij het voor!
Cultuur
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hierarchisch
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Matige doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal
Facebook
Websites
https://www.wassinkautogroep.nl/vacatures/
We hebben een eigen Wassink Academy en daarnaast bieden we trainingen aan bij de importeur.

Recente Automotive vacatures van Wassink Autogroep

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacature(s). Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Chef werkplaats

Zutphen

Autowasser

Winterswijk

Adresgegevens

Adres:Innovatieweg 22
Postcode:7007 CD
Stad: DOETINCHEM
Land:NL
Telefoon:+31243830383

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close