BEN JIJ DIE AUTOMOTIVE EXPERT DIE WIJ ZOEKEN?

Dan ben je bij Orange Motors op de juiste plek! Orange Motors en de bedrijven Orange Schade, Vemo Lease en Special Lease zoeken naar automotive sales en aftersales talent.

Ben jij:

Die gedreven en enthousiaste autoverkoper die er helemaal voor gaat om de beste auto auto voor de beste prijs aan de klant aan te bieden?
Die service-adviseur die er met het werkplaatsteam ervoor zorgt dat de klant zorgeloos kan verder kan rijden?
Die schadeherstel expert die een auto weer helemaal in de oude staat kan terugbrengen?
Die stagiair of afstudeerder die zich wil bekwamen tot projectmanager, marketeer, adviseur of monteur?
En wil je werken bij een van de grootste automotive bedrijven van Nederland?
Vestigingen:
Rotterdam, Capelle a/d IJssel, Naaldwijk, Spijkenisse en Schiedam
Doorgroeimogelijkheden
Ervaringen van stagiaires bij Orange Motors

Martijn en Marciano hebben in de periode februari t/m juni 2018 een afstudeerstage gedaan bij Orange Motors Rotterdam. Beiden zijn ze werkzaam geweest op de afdeling marketing, sales en aftersales en hebben daar ook het afstudeeronderzoek binnen Orange Motors gedaan. De focus van de afstudeeropdracht van Martijn was een naamsbekendheidsonderzoek en Marciano een onderzoek naar het verhogen van klantretentie.

Hoe ziet een afstudeerstage dag eruit?

Martijn: “Het grootste gedeelte van een dag besteed ik mijn tijd aan het uitwerken en uitvoeren van mijn afstudeeropdracht, hierbij krijg ik erg veel vrijheid van mijn stagebegeleiders. De ondersteuning die ik hierbij krijg ervaar ik als erg prettig en leerzaam. Daarnaast komt het geregeld voor dat ik ondersteuning bied aan verschillende marketing en sales activiteiten. Denk hierbij aan verkoopprijsvergelijkingen, website monitoren en het aantal verkochte auto’s inzichtelijk maken voor de verkopers binnen Orange Motors. De afwisseling tussen het verrichten van onderzoek en overige werkzaamheden zijn goed te combineren”.

Marciano: “Evenals Martijn krijg ik erg veel tijd en ruimte voor het verrichten van mijn afstudeeronderzoek. De toegang tot databases en de vrijheid die ik krijg om bijvoorbeeld interviews af te nemen werkt voor mij kwaliteit verhogend. Naast de activiteiten die ik doe om mijn afstudeeronderzoek te kunnen afronden, ben ik ondersteunend op het gebied van marketing en aftersales. Het uitvoeren van een benchmark onderzoek naar aftersales prijzen en uurtarieven van concurrenten, het berekenen van productiviteit- en effectiviteitspercentages en het bijwerken van pagina’s op de website zijn voorbeelden van werkzaamheden waar ik mij dagelijks mee bezig houd. Deze werkzaamheden, los van mijn scriptie, zijn voor mij een toegevoegde waarde van deze stage.

Zou je anderen aanbevelen om bij Orange Motors stage te lopen of afstuderen?

Beiden: “Zeker weten! Allereerst vinden wij de sfeer op de werkvloer erg prettig, collega’s zijn erg meedenkend en staan altijd voor ons open om vragen te beantwoorden. Daarnaast zijn de vrijdagmiddagborrels erg gezellig en je voelt je hierdoor meteen thuis binnen de organisatie. Leuke bijkomstigheden zijn bijvoorbeeld de samenwerking van Orange Motors met Feyenoord, af en toe bijspringen bij andere afdelingen als er hulp nodig is en het TV-debuut van Martijn op EditieNL voor een reportage”.
Cultuur
OVER ONS
Werken bij Orange Motors Groep is een initiatief van de Orange Motors Groep waaronder onze bedrijven Orange Motors, Orange Schade, Vemo Lease en Special onderdeel van zijn. De Orange Motors Groep is ontstaan vanuit de krachtenbundeling van twee bekende automobielgroepen uit Groot-Rotterdam en het Westland met elk een rijke Opel traditie: Eef en Huub en P.A. van der Kooij. Tot deze groep behoren: Opel dealer Orange Motors (met dealervestigingen in Rotterdam, Naaldwijk, Capelle a/d IJssel en Schiedam en servicevestigingen in Spijkenisse en Berkel), Orange Schade (met vestigingen in Vlaardingen en Hoogvliet) en twee universele leasemaatschappijen, Special Lease (samenwerkingsverband met Athlon Car Lease) en Vemo Lease. Netimex, de oorspronkelijke houdstermaatschappij van Eef en Huub, is opgesplitst in Netimex, Netimex Automotive en Netimex O.G.
Cultuur
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hierarchisch
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Matige doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal
Facebook

Adresgegevens

Adres:Aploniastraat 14-18
Postcode:3084 CC
Stad:ROTTERDAM
Telefoon:+31102916161

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close