Werkgevers

client
Premium bedrijfspresentatie
Ekris BMW & MINI

Ekris BMW & MINI

Ben jij de persoon die wij zoeken? Dynamische onderneming, dynamische jobs. Ekris is een begrip in de autobranche én onder autoliefhebbers. In een dynamische omgeving weet Ekris, door middel van kwalitatieve hoogstaande dienstverlening en fascinerende producten, altijd haar klanten te bedienen.
Fource Automotive

Fource Automotive

Met circa 2800 ambitieuze medewerkers is Fource Automotive continu in beweging en biedt volop carrière- en groeikansen voor haar medewerkers. Een positieve werksfeer en uitstekende arbeidsvoorwaarden maken van Fource Automotive een organisatie waar je graag wilt werken Ben je ondernemend, commercieel en hands-on, wil je jezelf ontwikkelen en wil je groeien in de Automotive branche dan ben je aan het juiste adres!
HAN Automotive

HAN Automotive

Verbreed of verdiep uw kennis. Kies een cursus, training of opleiding op het gebied van Automotive Technologies of Automotive Management van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Een gevarieerd aanbod voor ieder niveau.
Opleidingen op het gebied van Automotive.
Huiskes-Kokkeler Autogroep

Huiskes-Kokkeler Autogroep

Huiskes-Kokkeler Autogroep is met 7 vestigingen in Hengelo, Almelo, Enschede, Oldenzaal en Haaksbergen de grootste dealer in Volkswagen personenauto’s, Volkswagen bedrijfswagens, Audi en SEAT en Skoda, in Twente en de Achterhoek.
Innovam

Innovam

Innovam is hét kennis- en opleidingscentrum van en voor de mobiliteitsbranche! Bij Innovam werken circa 250 bevlogen en betrokken medewerkers, waarvan het grootste gedeelte opereert vanuit de hoofdvestiging in Nieuwegein. Innovam vindt het belangrijk dat haar medewerkers zich kunnen ontwikkelen.
KwikFit

KwikFit

Kom werken bij KwikFit! Bij KwikFit werken in Nederland ruim 1.300 medewerkers gezamenlijk aan hetzelfde doel: 100% klanttevredenheid. Wil jij hier graag jouw bijdrage leveren in één van onze vestigingen in Nederland of op ons hoofdkantoor in Harderwijk? Reageer dan op één van onze openstaande vacatures.
www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close