Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Gouden RAI Wiel voor Veilig Verkeer Nederland

Veilig Verkeer Nederland is op 15 april tijdens het jaarlijkse Mobiliteitsdiner van RAI Vereniging geëerd met het Gouden RAI Wiel 2024. De prijs werd uitgereikt door secretaris-generaal Jan Hendrik Dronkers van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

“De erkenning van Veilig Verkeer Nederland met het Gouden RAI Wiel 2024 is een eerbetoon aan hun jarenlange toewijding, innovatie en de tastbare verbeteringen die zij hebben gerealiseerd in de verkeersveiligheid in Nederland”, aldus het juryrapport.

“Hun werk is een inspiratiebron en biedt hoop voor een toekomst zonder verkeersslachtoffers. Daarom heeft het comité van aanbeveling het hoofdbestuur van Koninklijke RAI Vereniging geadviseerd om het Gouden RAI Wiel 2024 toe te kennen aan Veilig Verkeer Nederland.”

Gouden RAI Wiel

Het Gouden RAI Wiel is in 2003 in het leven geroepen om personen of instellingen te eren en te stimuleren, die zich op nationaal of internationaal niveau onderscheiden op het gebied van mobiliteit. Vorig jaar ging de onderscheiding naar de stichting TeamAlert, die onderzoek doet naar jongeren en risicogedrag.

Het bericht Gouden RAI Wiel voor Veilig Verkeer Nederland verscheen eerst op Aftersales Magazine.

Bron

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close