Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Innovam en Noorderpoort versterken samenwerking

Opleidingsinstituut Innovam heeft met ROC Noorderpoort een convenant getekend waarmee de bestaande samenwerking wordt versterkt.

De instellingen werken al een tijdje samen. BBL-studenten van Noorderpoort krijgen theorielessen van docenten van Noorderpoort op de locatie van Innovam in Assen. Leermeesters van Innovam geven de praktijklessen. Vanaf het komende studiejaar volgen ook de eerstejaars BOL-studenten hier praktijklessen.

Boost

Herme Bruin, directeur Innovam: “Noorderpoort en Innovam hebben ieder specifieke kwaliteiten in opleiden. Nu brengen we deze samen. Daarmee geven we het Schadeherstel-onderwijs van Noord Nederland een mooie boost.”

Ook Noorderpoort-directeur Marchel Arling is blij met de intensivering van de samenwerking: “We vinden het heel belangrijk om onze studenten in een contextrijke leeromgeving op te leiden, waarbij ze gebruik kunnen maken van moderne apparatuur en de nieuwste technieken. Innovam in Assen leent zich daar uitstekend voor. En gezien de ervaringen van onze BBL-studenten, is het heel logisch om nu ook onze BOL-studenten daar twee dagen in de week les te gaan geven.”

“Samen leiden we de vakkrachten van de toekomst op en daar hoort ook bij dat we samen – via DNA Next – inzetten op nog meer om- en bijscholing van professionals. Ook daar zijn mooie mogelijkheden voor en het is ook belangrijk gezien de snelle ontwikkelingen in de branche, vooral op het gebied van elektrische voertuigen en ADAS.”

Het bericht Innovam en Noorderpoort versterken samenwerking verscheen eerst op Aftersales Magazine.

Bron

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close