Werkgevers

Premium bedrijfspresentatie
A-Point Groep

A-Point Groep

De A-Point Groep is dealer van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA. Daarnaast beschikt het over schadeherstelbedrijven, een verhuurbedrijf en een leasemaatschappij. De A-Point Groep heeft vestigingen in Amsterdam Zuidoost, Amsterdam West, Amstelveen, Badhoevedorp, Weesp, Almere, Lelystad en Dronten.
Amega Holding B.V.

Amega Holding B.V.

Zoek jij een stabiele, complete en uitdagende organisatie? Dan biedt Amega jou een mooie toekomst! Amega bundelt meerdere bedrijven die actief zijn in de automotive branche in Zuid-Holland-Zuid. Deze groeiende en klantgerichte organisatie bestaat uit ruim 450 mensen.
Auto Flevo BV

Auto Flevo BV

Waarom werken bij Auto Flevo? > Moderne werkomgeving > Korte lijnen > Open en coöperatieve sfeer > Uitstekende arbeidsvoorwaarden > Klantgericht DNA > Teamspirit > Passie voor onze merken
Auto Palace Groep

Auto Palace Groep

AUTO PALACE is altijd op zoek naar geschikte kandidaten. Ben je geïnteresseerd in een functie bij AUTO PALACE, mail dan je (open) sollicitatie naar P&O
Auto1.com

Auto1.com

Werken binnen een succesvol bedrijf? AUTO1.com is het snelst groeiende en meest toonaangevende handelsplatform voor auto's in Europa. Wij hebben meer dan 25 locaties in heel Europa en bieden ons exclusieve autodealer netwerk een gevarieerde portefeuille van occasions.
AutoArena Groep

AutoArena Groep

AutoArena, is het aanspreekpunt voor al uw autozaken. Wij zijn officieel dealer in de regio Noord- Limburg voor de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens.
Autobedrijf Oving

Autobedrijf Oving

Autobedrijf Oving: een zeer uitdagende en afwisselende baan in de autobranche met toekomstperspectief bij een organisatie met kwalitatief hoogstaande en aansprekende producten. Een organisatie die bovendien sfeer en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan
Autobedrijf van der Heide B.V.

Autobedrijf van der Heide B.V.

Heb jij passie voor techniek en mensen en wil je je graag verder ontwikkelen? Ontdek Autobedrijf Van der Heide in Emmeloord!
Autohaas Groep

Autohaas Groep

Autohaas BV is dealer van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Daarnaast hebben wij universele leasebedrijven voor zakelijke lease (XLLease) en private lease (XLEasy), een eigen autoverhuurbedrijf (XLRent) en een schadecentrum (Schadecentrum Apeldoorn). Totaal bestaat de Autohaas Groep uit ruim 200 medewerkers.
Blauwendaal Peugeot

Blauwendaal Peugeot

Als sterk groeiende vertegenwoordiger van het merk Peugeot in de regio Rijnmond maken wij bij Blauwendaal graag kennis met actieve, klantgerichte en gepassioneerde kandidaten. Je komt te werken in een organisatie die oog heeft voor jou talent en zich samen met jou wil blijven ontwikkelen.
Bochane Groep BV

Bochane Groep BV

De Bochane Groep is één van de meest vooraanstaande dealerbedrijven in Nederland met 16 vestigingen en een personeelsbestand van ruim 400 medewerkers. De Bochane Groep vertegenwoordigt de merken Renault, Dacia en Nissan. Ook heeft de groep een universeel schadeherstelbedrijf, een leasemaatschappij en een verhuurbedrijf.
Breeman Automotive

Breeman Automotive

Ben jij op zoek naar een bruisende organisatie en een baan met toekomstperspectief, dan heeft Breeman jou veel te bieden! Breeman Automotive is altijd op zoek naar medewerkers die in zichzelf willen investeren en in hun eigen vakgebied tot de beste medewerkers willen behoren. Breeman is officieel dealer van de merken BMW en MINI met meerdere vestigingen in Rotterdam en Gouda.
Broekhuis Holding

Broekhuis Holding

Broekhuis groeit en is op zoek naar talent! Broekhuis is verantwoordelijk voor totale mobiliteit en vertegenwoordigt een breed scala aan automerken. Binnen de Broekhuis groep wordt veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van medewerkers, niet alleen aan ontwikkeling binnen de functie maar ook aan groei binnen de organisatie. Ga naar de vacatures!
Century Autogroep

Century Autogroep

Century Autogroep is uitgegroeid tot een mobiliteitspartner met bijna 400 medewerkers verspreid over zeventien vestigingen in de provincie Groningen en Drenthe. Bekijk onze interessante vacatures!
DAVO Autobedrijven B.V.

DAVO Autobedrijven B.V.

Peugeot DAVO heeft zes vestigingen in de regio Den Haag en omstreken. Tevens behoort tot deze groep het leasebedrijf Wittebrug Lease en de schadebedrijven Deurlo en Valstar. DAVO heeft vestigingen in Den Haag, Leidschendam, Delft, Zoetermeer en Bergschenhoek. Bekijk onze vacatures en leer ons kennen!
De Waal Autogroep

De Waal Autogroep

Kom werken bij De Waal Autogroep! De Waal Autogroep is een dynamisch dealerbedrijf met groeiambities. Met ruim 300 medewerkers en 9 vestigingen in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Geldermalsen, Druten en Zaltbommel behoort De Waal Autogroep tot één van de grootste autobedrijven in midden Nederland.
Dijkstra Auto Groep B.V.

Dijkstra Auto Groep B.V.

Dijkstra is al 60 jaar Citroën-dealer. Alles is begonnen met passie voor mobiliteit, geloof in persoonlijke relaties en lokale betrokkenheid. Met enthousiasme en bevlogenheid werken wij aan 100% tevreden klanten. Wij zijn trots op het mooie bedrijf dat er vandaag de dag staat: 14 Citroën-, DS- en Kia-vestigingen, verspreid over Friesland, Flevoland, Groningen & Drenthe.
DriveIn

DriveIn

Wij zoeken jou! DriveIn is een full service autogarage voor alle merken met vestigingen in Noord-Holland. Voor al uw reparaties en onderhoud kunt terecht bij één van onze vestigingen in Alkmaar, Alkmaar Noord, Beverwijk, Bloemendaal, Heerhugowaard, IJmuiden, Krommenie of Schagen.
www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close