Kernactiviteiten
Inmiddels kunnen we ons het grootste gespecialiseerde uitzend- en detacheringsbureau in vervoer en veiligheid noemen en hebben we de laatste 5 jaar een structurele groei mogen noteren. Naast buschauffeurs hebben we bijvoorbeeld ook vele taxichauffeurs, vrachtwagenchauffeurs, bezorgers, automonteurs, beveiligers en treinmachinisten bij ons op contract.
Hoofdvestiging Nederland
Amsterdam
Werkgebied
Transport en logistiek, beveiliging, automotive, taxivervoer, personenvervoer, railvervoer
Opleiding of opfrissen
Als je nog niet zo’n ervaren rot in het vak bent, kun je ook bij ons terecht. Op de Consolid Vakschool bieden we je nascholing en complete opleidingen. De lesstof en materialen zijn goedgekeurd door het CBR. Ook ontvang je een werkgarantie: je bent dus zeker van een baan.

Een salaris waarmee je thuis kunt komen
Onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn helemaal in orde. Je hebt je salaris en pensioenregeling goed voor elkaar en kunt altijd en overal digitaal jouw loonstroken inzien.

Persoonlijke aandacht
Vanaf jouw start heb en houd je dezelfde contactpersoon. Eén intercedent die jou begeleidt en bij wie jij je ei kwijt kunt. Uiteraard ook altijd bereikbaar voor jouw vragen of een luisterend oor.

Zekerheid én flexibiliteit
Werk je bij Consolid, dan heb je de zekerheid van een contract. Maar ook de flexibiliteit om bij verschillende werkgevers aan verschillende opdrachten te werken. Natuurlijk rekening houdend met jouw wensen.

200 nieuwe vacatures per maand
Met ruim 200 nieuwe vacatures per maand, zit er vast wel iets voor je bij. Je bekijkt alle vacatures hier en kunt direct online reageren.
LinkedIn
Facebook

Recente Automotive vacatures van Consolid

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacature(s). Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adresgegevens

Adres:Radarweg 511-513
Postcode:1043 NZ
Stad:AMSTERDAM
Land:NL
Telefoon:+31205861106
Website:Consolid

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close