Werkgevers

Premium bedrijfspresentatie
Louwman Group

Louwman Group

Niets is zo spannend als de volgende stap die je zet. Als je vooruit wilt, dan past Louwman Group helemaal bij jou.
Maas Autogroep

Maas Autogroep

Maas Autogroep is een sterk groeiend en innovatief familiebedrijf. En samen met onze 250 werknemers werken we elke dag aan ons “Gewoon bijzonder” motto. Wij maken het bijzonder gewoon.. Dat is wat Maas zo uniek maakt. Wij gaan verder dan andere autobedrijven, want wij zijn vindingrijk en gaan tot het uiterste voor onze klanten.. en voor onze werknemers.
MAN Nederland Dealer B.V.

MAN Nederland Dealer B.V.

MAN Nederland Dealer is de MAN dealer in Oost-Gelderland en biedt met haar vestigingen een totaalconcept op het gebied van transport en mobiliteit
MANA Bedrijfswagens

MANA Bedrijfswagens

Wat maakt MANA Bedrijfswagens speciaal? ''A company is only as good as the people it keeps.'' Wij zijn steeds op zoek naar dynamische en competente personen om ons team te ondersteunen. Ben jij zo iemand?
Mercedes-Benz Dealer Bedrijven B.V.

Mercedes-Benz Dealer Bedrijven B.V.

Heb je affiniteit met auto’s en werk je graag voor een A-merk in een dynamische omgeving? Dan heeft Mercedes Benz Dealer Bedrijven wellicht dé job voor jou! Bekijk hier alle actuele vacatures in alle disciplines van MBDB.
Motorhuis

Motorhuis

Motorhuis blijft bewegen, en wil nog verder groeien. Dit kan alleen door zowel de klant als onze medewerkers centraal te stellen. Goede begeleiding, doorgroeimogelijkheden, een degelijk sociaal beleid en een meer dan goede onderlinge sfeer maken dat onze medewerkers het uitstekend naar hun zin hebben en graag heel lang bij ons in dienst blijven.
Mulder

Mulder

OP ZOEK NAAR EEN LEUKE UITDAGING IN DE AUTOMOTIVE Lijkt het je leuk om bij ons te werken en dagelijks een waardevolle bijdrage te leveren aan onze klantbelofte? Wij komen graag in contact met toptalenten die zich dagelijks vol inzetten om onze klantbelofte waar te maken en die daarnaast een bijdrage willen leveren aan de toekomst van onze organisatie.
Nefkens Peugeot, Citroën, DS en Opel

Nefkens Peugeot, Citroën, DS en Opel

Met maar liefst 25 dealerbedrijven is Nefkens de grootste vertegenwoordiger van het merk Peugeot in Nederland. Nefkens is o.a. actief in de regio Utrecht. De dealerbedrijven van Nefkens Midden profiteren van optimale onderlinge synergie.
PGZ Premium Mobility

PGZ Premium Mobility

Met ruim 160 medewerkers verdeeld over 6 activiteiten is PGZ geregeld op zoek naar nieuwe collega's om onze teams te versterken. Interesse in het werken met de allermooiste merken en producten in de automotive en een bedrijf met de unieke positionering als dé specialist op het gebied van premium mobility?
Pon Center Utrecht

Pon Center Utrecht

Muntstad is een begrip in Midden-Nederland. Met maar liefst elf vestigingen in Utrecht, Zeist, Nieuwegein en Maarssen bedienen we onze klanten in een grote regio. Met de vijf grote merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens bieden we alle grote merken van de VAG-groep.
Pon Dealer Groep

Pon Dealer Groep

Werken bij Pon Dealer Wij bieden je een baan in een dynamische omgeving waarin ieder individu een belangrijke bijdrage levert aan de organisatie. Gezamenlijk hebben we één doel: de tevredenheid van onze klanten waarborgen door ze optimaal mobiel te houden.
Porsche Centrum Gelderland BV

Porsche Centrum Gelderland BV

Als jij een jongensdroom kunt verwezenlijken hebben wij jouw droombaan
www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close