Werkgevers

Werkenbij-sites
Werken bij Citroƫn

Werken bij Citroƫn

De medewerkers bij Citroƫn Nederland werken aan de ontwikkeling van producten en diensten op een hoog niveau. Binnen een jonge en informele cultuur is volop ruimte en respect voor individuele inbreng en persoonlijke ontplooiing. Heb je interesse om onderdeel te worden van onze organisatie? Reageer dan op een van de vacatures of stuur ons een open sollicitatie.
Premium bedrijfspresentatie
Renova Group

Renova Group

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN? De cultuur is informeel, open en transparant en iedereen krijgt en neemt zijn verantwoordelijkheden voor het uiteindelijke doel: het ontzorgen van de klant in hun mobiliteit!
Roordink Bedrijfswagens

Roordink Bedrijfswagens

Bij Roordink Bedrijfswagens staan klanten centraal. Wij stellen alles in het werk om de ambities van onze klanten waar te maken. Dit doen we met een team van gemotiveerde, goed getrainde medewerkers, in een cultuur die gebaseerd is op samenwerken. Bij Roordink weten we als geen ander dat je samen meer bereikt dan alleen. Als dit aansluit bij jouw ambities, zijn wij benieuwd of jij de uitdaging aandurft.
Stern Groep B.V.

Stern Groep B.V.

Werken bij Stern. Altijd in beweging. Werken aan de toekomst! De autowereld verandert en innoveert snel. Om daarop te kunnen inspelen stimuleert Stern creativiteit en nieuwe manieren van denken. Belangrijk daarvoor is een prettige werkomgeving waar mensen hun talenten kunnen ontplooien.
Vallei Auto Groep

Vallei Auto Groep

Vallei Auto Groep is de officiĆ«le Audi, Volkswagen, SEAT, Å KODA & Volkswagen Bedrijfswagens autodealer in Ede, Veenendaal, Wageningen en Scherpenzeel. Klanten kunnen bij Vallei Auto Groep terecht voor een uitgebreide range aan modellen. Wij regelen alle facetten die bij mobiliteit horen: financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires.
Van den Udenhout Groep

Van den Udenhout Groep

Wat maakt Van den Udenhout nou zoā€™n goede werkgever? Ten eerste omdat onze organisatie een informele, fijne werkomgeving biedt. Hard werken wordt gecombineerd met een gezellige sfeer. Je kunt altijd bij iedereen, in iedere laag van de organisatie, terecht. Dus, houd jij van snel schakelen, de mogelijkheid om te groeien binnen een bedrijf met een informele sfeer in een dynamische werkomgeving? Dan ben je bij Van den Udenhout aan het juiste adres! Graag zien we je sollicitatie tegemoet.
Van der Linden Groep

Van der Linden Groep

Het beste uit jezelf halen? Kom werken bij de Van der Linden Groep!
Van Leeuwen Truckservice

Van Leeuwen Truckservice

Wil jij werken bij het mooiste truckdealerbedrijf uit Zuid-Holland? Bekijk onze vacatures en solliciteer snel! Staat jouw gewenste functie niet tussen de vacatures? Solliciteer dan via het contactformulier op deze pagina, wij zullen je open sollicitatie snel behandelen. Wij zijn altijd op zoek naar geschikte talenten.
Van Mossel Automotive Groep

Van Mossel Automotive Groep

De Van Mossel Groep is een toonaangevende organisatie in de mobiliteitsbranche en biedt jou volop ontwikkelsmogelijkheden! Werken bij Van Mossel betekent werken in een dynamische en informele omgeving. Naast een uitdagende baan bieden we onze mensen een prima salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en volop doorgroeimogelijkheden.
Van Poelgeest

Van Poelgeest

Werken bij Van Poelgeest? We vertellen je er graag over! Van Poelgeest is een sterke en klantgerichte BMW & MINI dealer met vestigingen in Amersfoort, Amstelveen, Heemstede, Hilversum, Naarden en Noordwijk. De organisatie telt ruim 250 enthousiaste medewerkers en heeft de afgelopen jaren op verschillende terreinen een sterke groei doorgemaakt. Onze bedrijfscultuur is te typeren als open, jong, resultaat- en kwaliteitsgericht, vernieuwend en informeel.
Van Tilburg-Bastianen Groep B.V.

Van Tilburg-Bastianen Groep B.V.

Waarom werken bij TB: Werken bij TB is werken in een financieel gezond, stabiel en succesvol familiebedrijf. Persoonlijk contact, aandacht voor elkaar, waardering en respect vinden wij erg belangrijk. Mooi arbeidsvoorwaardenpakket: TB biedt haar medewerkers een mooi arbeidsvoorwaardenpakket waaronder een goed salaris, aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en collectieve regelingen. .
Volvo Group Truck Center

Volvo Group Truck Center

Volvo Group Truck Center is met 11 vestigingen de grootste Volvo Truck Dealer van de Randstad.
Wassink Autogroep

Wassink Autogroep

Wij vinden werkplezier belangrijk! Collegaā€™s mogen actief meedenken en meebeslissen. Eigen initiatief wordt gestimuleerd. Een goede sfeer, fijne collegaā€™s en leuk werk draagt bij aan een hoge klanttevredenheid. En blije en tevreden klanten, daar doen wij het voor!
Wensink

Wensink

Wil jij werken bij een van de grotere autobedrijven met de mooiste merken en de best uitgeruste werkplaatsen van Nederland? Kom dan werken bij Wensink. Wensink is een dealergroep die de merken Ford, Mercedes-Benz en smart voert. Met 30 vestigingen in Noord-Oost Nederland zijn we Ć©Ć©n van de grotere spelers binnen de mobiliteitssector.
Wittebrug Autogroep

Wittebrug Autogroep

Wittebrug is een vooruitstrevend bedrijf dat zich op de toekomst richt. Indien wij voor een van onze bedrijven op zoek zijn naar nieuwe, enthousiaste medewerkers, dan zal de vacature automatisch worden geplaatst op deze website.
Zijm BV

Zijm BV

Al ruim vijftig jaar streven de medewerkers van Zijm ernaar om een goede band met de klanten op te bouwen die is gebaseerd op vertrouwen en kwaliteit
www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close