Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Pro Parts Automaterialen wordt Bosch First Supplier

De directie van automaterialengrossier Pro Parts Automaterialen uit Utrecht heeft op 15 april 2024 een overeenkomst getekend met vertegenwoordigers van Bosch Mobility Aftermarket in Nederland voor aansluiting bij het netwerk van Bosch First Suppliers.

Een Bosch First Supplier voert Bosch als eerste merk in de productlijn, in tien artikelgroepen (remmen, ruitenwissers, filters, (gloei)bougies, accu’s, starters en dynamo’s, comfort electronics, diesel, engine management en automated & driver assistance). Daarnaast mogen Bosch First Suppliers het volledige aanbod Bosch-equipment verkopen en via een conceptmanager ondersteuning bieden voor de Bosch-concepten Bosch Car Service, AutoCrew en Bosch Workshop Partner. Zij krijgen ook voorraadondersteuning en advies en promotionele voordelen. Verder bieden zij ook het Bosch-loyaliteitsprogramma extra aan.

Vrooam

“Ik ben trots dat ons netwerk van Bosch First Suppliers blijft uitbreiden. Met Pro Parts uit Utrecht sluit zich opnieuw een zelfstandige grossier uit het Vrooam-netwerk aan. Het toont aan dat ons concept een meerwaarde biedt voor groothandels die zich grondig willen voorbereiden op een veranderende toekomst”, zegt John Bloks, salesmanager Benelux Mobility Aftermarket bij Bosch.

Aanbod en service

“Prijs, kwaliteit en een hoge servicegraad zijn de drie speerpunten van ons bedrijf. Dat zijn ook waarden die we bij Bosch terugvinden. We bieden al een uitgebreid assortiment slijtageonderdelen van Bosch aan. Als Bosch First Supplier kunnen wij ons aanbod en onze service nog versterken en ook aan de slag met de concepten Bosch Car Service en AutoCrew”, zegt Hasan Bilginer, mede-eigenaar van Pro Parts Automaterialen.

Het bericht Pro Parts Automaterialen wordt Bosch First Supplier verscheen eerst op Aftersales Magazine.

Bron

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close