Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Hedin neemt BMW-dealer Dubbelsteyn over

Hedin Automotive Nederland, onderdeel van de Hedin Mobility Group uit Zweden, heeft overeenstemming bereikt met BMW en Mini-dealer Dubbelsteyn over de overname van het bedrijf. De overname heeft betrekking op de dealeractiviteiten van BMW en Mini (sales, aftersales en de onderdelenverkoop).

De overname betreft de vestigingen van Dubbelsteyn in Dordrecht en Numansdorp, waarmee het totale aantal BMW- en Mini-vestigingen van Hedin Automotive Benelux op zeven komt, na de eerdere overname van Renova.

In totaal zijn bij de vestigingen in Dordrecht en Numansdorp honderd mensen werkzaam. Alle medewerkers komen na de overname in dienst van Hedin, onder leiding van het huidige management van Dubbelsteyn. Hedin Mobility Group vertegenwoordigt na de overname de merken BMW en Mini op 62 locaties in 5 landen.

Dubbelsteyn

BMW en Mini-dealer Dubbelsteyn in Dordrecht en BMW-dealer Dubbelsteyn in Numansdorp bedienen samen de regio’s Dordrecht, Hoeksche Waard, Goeree Overflakkee, Barendrecht en omstreken. In 2023 verkocht Dubbelsteyn meer dan 3000 auto’s. De omzet bedroeg in 2023 meer dan 140 miljoen euro.

Marktpositie

Eddy Haesendonck, ceo Hedin Automotive Benelux: “We zijn zeer verheugd om de twee BMW-vestigingen en alle medewerkers van Dubbelsteyn te kunnen toevoegen aan onze groep. Tezamen met onze reeds bestaande BMW en Mini-vertegenwoordiging in het zuiden kunnen we onze marktpositie voor deze automerken in de regio Zuidwest-Nederland flink laten groeien. Namens alle collega’s van Hedin Automotive heet ik het team van Dubbelsteyn van harte welkom.”

De transactie is onder voorbehoud van goedkeuring door de relevante mededingingsautoriteiten.

Het bericht Hedin neemt BMW-dealer Dubbelsteyn over verscheen eerst op Aftersales Magazine.

Bron

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close