Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Niterra verlengt samenwerking met Scuderia Ferrari

Als reeds larenlange officiële leverancier van het Formule 1-raceteam Scuderia Ferrari heeft ontstekings- en voertuigelektronicaspecialist Niterra zijn contract met het merk van het steigerende paard verlengd door middel van een meerjarige overeenkomst.

Partnercontent

Al bijna drie decennia lang zorgt Niterra voor de vonk voor de iconische rode racewagens in maar liefst zes coureurskam-pioenschappen en acht constructeurstitels. Als leverancier van topklasse staat het bedrijf bekend om zijn inzet voor de autosport. Het bedrijf is oprecht verheugd de nauwe samenwerking met het oudste en meest succesvolle team van de Formule 1 voort te zetten door het leveren van op maat gemaakte ontstekingstechnologieën en geavanceerde expertise.

Op 13 februari 2024 onthulde Ferrari de SF-24, de eenzitter waarmee het team zal deelnemen aan het Formule 1 Wereldkampioenschap 2024, bestuurd door Charles Leclerc en Carlos Sainz, beide in respectievelijk hun zesde en vierde seizoen. met Scuderia Ferrari.

“We zijn uiteraard verheugd om onze langdurige samenwerking met Scuderia Ferrari te hernieuwen, een naam die alles belichaamt wat zo spannend is aan het Formule 1-racen. Gedurende bijna dertig jaar samenwerking met dit iconische team zijn we erin geslaagd baanbrekende ontstekingstechnologieën te ontwikkelen waarvan zowel onze OE- als onze aftermarket-producten direct aanzienlijk hebben geprofiteerd. We kijken ernaar uit om onze samenwerking met veel enthousiasme en verwachting voort te zetten”, aldus Damien Germès, President & CEO van Niterra EMEA GmbH, Regional President EMEA en Corporate Officer van het Global Headquarters in Japan.

Het FIA Wereldkampioenschap Formule 1 van 2024 begon op 29 februari in Sakhir, Bahrein, en eindigt op 8 december na 24 races in Yas Marina, Abu Dhabi. Niterra is verheugd deel uit te kunnen maken van dit volgende werkelijk opwindende hoofdstuk voor het Scuderia-team en wenst het team veel succes voor het komende seizoen.

Het bericht Niterra verlengt samenwerking met Scuderia Ferrari verscheen eerst op Aftersales Magazine.

Bron

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close