Werkgevers

Premium bedrijfspresentatie
ABS Autoherstel

ABS Autoherstel

Is autoschadeherstel echt jouw ding? Dan zit je hier goed. ABS Autoherstel zoekt enthousiaste jongeren die het vak willen leren én ervaren vakmensen die het verschil maken. Je werkt in een technisch vak waar toekomst in zit. En kan je blijven ontwikkelen en nieuwe technieken leren. Je maakt deel uit van een hecht team met betrokken collega’s. Scoren doe je sámen, toch? Je gaat aan de slag in een omgeving met veel afwisseling. Om welk type of merk auto het ook gaat, je komt ze allemaal tegen. Wat jouw drive ook is, bij ABS Autoherstel kun je er mee aan de slag. Hieronder vind je onze vacatures. Staat jouw baan ertussen?
Amega

Amega

Zoek jij een stabiele, complete en uitdagende organisatie? Dan biedt Amega jou een mooie toekomst! Amega bundelt meerdere bedrijven die actief zijn in de automotive branche in Zuid-Holland-Zuid. Deze groeiende en klantgerichte organisatie bestaat uit ruim 500 mensen.
Auto Hoogenboom

Auto Hoogenboom

Wil je onderdeel uitmaken van het leukste en één van de meest belangrijkste automotive bedrijf in de belangrijkste economische regio van Nederland: Rotterdam-Rijnmond? Grijp deze kans en kom werken bij Auto Hoogenboom. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten!
Broekhuis

Broekhuis

Broekhuis groeit en is op zoek naar talent! Broekhuis is verantwoordelijk voor totale mobiliteit en vertegenwoordigt een breed scala aan automerken. Binnen de Broekhuis groep wordt veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van medewerkers, niet alleen aan ontwikkeling binnen de functie maar ook aan groei binnen de organisatie. Ga naar de vacatures!
BTS Bedrijfswagens & Trailer Service B.V.

BTS Bedrijfswagens & Trailer Service B.V.

BTS is MAN Truck- en bedrijfswagendealer en Volkswagen servicedealer. Al zo’n 25 jaar. Met 125 medewerkers die zich vanuit vier locaties met hart en ziel inzetten. Elke dag opnieuw. Al jarenlang. Zodat u onze trucks en bestelwagens optimaal kunt gebruiken. Vanaf het eerste contact denken we met u mee en geven advies. We luisteren naar uw wensen en behoeftes en pas daarna gaan we aan de slag. BTS, voor een truck of bedrijfswagen op maat.
DAVO Groep

DAVO Groep

Peugeot DAVO heeft zes vestigingen in de regio Den Haag en omstreken. Tevens behoort tot deze groep het leasebedrijf Wittebrug Lease en de schadebedrijven Deurlo en Valstar. DAVO heeft vestigingen in Den Haag, Leidschendam, Delft, Zoetermeer en Bergschenhoek. Bekijk onze vacatures en leer ons kennen!
De Waal Autogroep

De Waal Autogroep

Kom werken bij De Waal Autogroep! De Waal Autogroep is een dynamisch dealerbedrijf met groeiambities. Met ruim 300 medewerkers en 9 vestigingen in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Geldermalsen, Druten en Zaltbommel behoort De Waal Autogroep tot één van de grootste autobedrijven in midden Nederland.
Den Engelsen Bedrijfswagens B.V.

Den Engelsen Bedrijfswagens B.V.

Den Engelsen Bedrijfswagens is een dealergroep voor de merken MAN en Volkswagen Bedrijfswagens. We hebben vestigingen in Eindhoven, Nijmegen, Venlo en Stein.
www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close