Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Aflevermonteur

Vacature Aflevermonteur

Heb jij een voorliefde voor mooie nieuwe auto’s en word je helemaal blij als je er ook nog aan mag zitten? En dan bedoelen we dat je ‘m naar de wensen van de klant nog mooier mag maken. Van de dikste BMW’s tot aan de leukste MINI’s; vanaf de trailer ben jij als Aflevermonteur degene die zich erover ontfermt.

BESCHRIJVING

Elke maand maak je, naast jezelf, zo’n 60 klanten blij. Dit doe je samen met een ervaren Aflevermonteur. Afhankelijk van je ervaring en wensen kunnen het naast nieuwe ook gebruikte auto’s zijn die je klaarmaakt.

Wat de functie van Aflevermonteur bij Van Laarhoven inhoudt
Zodra de splinternieuwe auto vanuit de fabriek bij Van Laarhoven binnenrijdt, verzorg je de 0-beurt ofwel de predelivery inspection. Volgens een vast protocol loop je de auto na en zorg je dat alles op de juiste manier is in- en afgesteld. Dit alles vindt plaats in een professionele werkplaats met moderne apparatuur, want dat is waar een hoogwaardig product om vraagt.

Na de nodige vinkjes ga je aan de slag met het monteren van de accessoires die de klant heeft besteld. Met bijvoorbeeld de BMW M Performance onderdelen geef je de auto nog meer karakter mee. Een eindproduct om trots op te zijn.

Profiel Aflevermonteur

Je gaat aan de slag met gloednieuwe auto’s, dus je bent van nature erg secuur, punctueel en georganiseerd. Met andermans spullen ben je nog voorzichtiger dan met je eigen spullen. Daarnaast heb je:

  • mbo (niveau 3) werk- en denkniveau;
  • een Autotechnische opleiding gevolgd. Heb je het diploma niet op zak, maar heb je wel werkplaatservaring, lees dan vooral verder;
  • rijbewijs B.

Aanbod

Werken bij Pala Group (waar Van Laarhoven onderdeel van is) betekent werken bij een organisatie die wil winnen, waar je aangemoedigd wordt om eigenaarschap te nemen, maar ook om plezier te maken! Van hiërarchie en loze praatjes houden we niet, we gaan op een open en transparante manier met elkaar om; van directeur tot aan automonteur.

Voor iets, hoort iets natuurlijk en met onze beloning is niets mis. Wij bieden je het volgende:

  • 40-urig dienstverband waarvan de werktijden in overleg;
  • een aantrekkelijk salaris. We denken hierin zoveel mogelijk met je mee;
  • 24 vakantiedagen op basis van een 40-urig dienstverband;
  • woon-werkkilometers worden (vanaf 10 kilometer) à € 0,21 per kilometer vergoed;
  • aantrekkelijke regeling voor aanschaf van een gebruikte of nieuwe auto en 20% korting op onderdelen, accessoires en lifestyle-artikelen;
  • jouw vitaliteit vinden we belangrijk. We stellen dan ook graag een vitaliteitsbudget ter beschikking van zo’n € 240 netto per jaar;
  • maar misschien wel het belangrijkste; we bieden je erg veel plezier. Op vrijdag wordt de week afgesloten met bitterballen (uit de airfryer

Bedrijfsprofiel

We kunnen ons voorstellen dat Pala Group je niet zoveel zegt. Is niet erg, maar als we BMW en MINI zeggen, gaat er zeker weten een (kop)lampje branden. Pala Group is in twintig jaar tijd uitgegroeid tot de grootste BMW en MINI contractpartner in Nederland. Maar liefst 14 dealervestigingen in Zuid-, Oost- en Midden-Nederland behoren tot de groep. Maar ook op het gebied van occasions en schadeherstel zijn we expert. Ruim 550 gepassioneerde collega’s staan dagdagelijks opgesteld om de klant de premium service te bieden die ze verdienen. Wil je hier meer van weten? Kijk dan gauw op www.werkenbijpalagroup.nl.

Contact

Enthousiast geworden? Snappen we! Ben jij een autoliefhebber met een opgeruimd karkater en herken jij je in het gevraagde profiel? We nodigen je dan graag uit om jouw CV met ons te delen. Dat kan via de sollicitatiebutton.

Wil je liever eerst een kijkje nemen in ons bedrijf? Dat kan! Bel of app met Aftersales Manager Rowan van Eeten via 06 46 58 04 15 en hij zet de koffie (of iets anders) voor je klaar.

Locatie

Eindhoven

Opdrachtgever

Van Laarhoven BV

Meer vacatures van deze organisatie
Aflevermonteur
Bedrijf van der Velden B.V.
Van Laarhoven BV
www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close