Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Projectmanager Aftersales

Vacature Projectmanager Aftersales

Je hebt een start gemaakt met je carrière en zoekt verdieping in de wereld van de automotive en dan met name op het gebied van Aftersales. Je wordt betrokken bij nieuwe innovaties en de strategie binnen Emil Frey en helpt ons mee om de organisatie naar een nog hoger niveau te brengen. In deze zelfstandige en veelzijdige groeifunctie ben je het aanspreekpunt voor diverse projecten ter ondersteuning van de verschillende Emil Frey dealerbedrijven.

Dit ga je doen
In deze zelfstandige en veelzijdige groeifunctie ben je het aanspreekpunt voor diverse projecten ter ondersteuning van de verschillende Emil Frey dealerbedrijven. Hierbij ben je gezamenlijk met je collega’s verantwoordelijk voor het slagvaardig doorvoeren van diverse vernieuwingen en verbeteringen en het delen van “best practices” binnen de organisatie. Je voert verschillende data- en procesanalyses uit en je draagt bij aan de implementatie van systemen en processen bij de dealerbedrijven van Emil Frey Nederland. Je houdt je tevens bezig met de kwaliteit van onze dienstverlening met als doel het verhogen klant- en medewerker tevredenheid. Je werkt in een team van Projectmanagers en je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de Manager After Sales.

Dit krijg je
Wij bieden jou een informele cultuur binnen een professionele organisatie in een sterk, internationaal bedrijf met volop groeimogelijkheden. Wij vinden het belangrijk om onze medewerkers kansen te bieden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Wij vragen veel van jou, maar geven ook veel terug. Vanzelfsprekend bieden wij een uitstekend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:
  • Goed salaris
  • Auto van de zaak
  • Telefoon en laptop
  • Ontwikkeling door onze eigen Emil Frey Academy
  • Een voordeelregeling bij bedrijfsfitness en fietsplan
  • Goede sfeer in een gedreven en gezellig team

Werken bij Emil Frey Nederland NV
Werken bij één van de grootste dealerholdings van Nederland betekent aandacht voor de kleinste details. De Emil Frey merkdealers vertegenwoordigen bij elkaar 25 verschillende automerken. De officiële merkdealers van Emil Frey Nederland zijn: Nefkens Peugeot, Citroën/DS en Opel, Ekris BMW/MINI, Pouw Volkswagen/Audi/SEAT/ŠKODA, Honda de Bois, Terwolde Renault/Dacia en Hyundai Wittenberg. Naast sterke dealerbedrijven hebben wij een eigen leasemaatschappij, meerdere schadeherstelbedrijven, een in- en export bedrijf en een groothandel in automotive supplies. Emil Frey Nederland wil voorop rijden in de Nederlandse automobielbranche. Daarbij gaan we altijd voor tevreden klanten én tevreden medewerkers. Want klanten worden pas écht goed geholpen door collega’s die goed in hun vel én op de juiste plek zitten.

Dit ben jij
Je hebt al een mooie start gemaakt in je carrière en je zoekt nu echt die verdieping in de wereld van de automotive. Je wordt betrokken bij nieuwe innovaties en de strategie binnen Emil Frey Nederland en helpt ons mee om de organisatie naar een nog hoger niveau te brengen. In deze zelfstandige en veelzijdige groeifunctie ben je het aanspreekpunt voor diverse projecten ter ondersteuning van de verschillende Emil Frey dealerbedrijven.

Wat breng je mee
  • Een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld bij de IVA of de hogeschool
  • Enkele jaren werkervaring binnen de wondere wereld van de automotive en dan met name op het gebied van Aftersales
  • Jij wordt geroemd om jouw analytisch vermogen, samenwerking en resultaatgerichtheid en je weet heel natuurlijk mensen in beweging te krijgen

Locatie

Veenendaal

Opdrachtgever

Emil Frey Nederland N.V.

Projectmanager Aftersales
Bedrijf van der Velden B.V.
Emil Frey Nederland N.V.
www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close