Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Allround Autotechnicus

Vacature Allround Autotechnicus

Digitale technieken worden steeds belangrijker, de elektrificatie neemt ook bij BMW een enorme vlucht. Van Laarhoven is klaar voor de toekomst en daarom zoeken we jou!

Bij jou stroomt er geen bloed, maar benzine door je aderen. Je vindt het heerlijk om met auto’s en autotechniek bezig te zijn. Omdat BMW’s bedoeld zijn om in te rijden, gaan ze wat jou betreft vanuit de garage zo snel mogelijk weer de weg op. Daar zet je jezelf dus ook iedere dag voor in. Je hebt dan ook twee rechterhanden en je laat je door niets liever omringen dan door de mooiste BMW’s en MINI’s.

Wat de functie van Allround Autotechnicus bij Van Laarhoven inhoudt
Als Allround Autotechnicus bij Van Laarhoven sta je midden in de operatie en ben je verantwoordelijk voor het gehele traject vanaf de aanname tot het wegrijden van de klant. Onze klanten rekenen op jouw technische kennis en kunde en vertrouwen hun (droom)auto aan jou toe. Hoogstaande techniek vraagt om autotechnici die net zo goed zijn met bits en bytes als met schroeven en olie.

Je bent een Autotechnicus van de nieuwe generatie! Je gaat werken in een jong team dat gewend is klantgericht doelstellingen te realiseren. Persoonlijkheid is bij ons net zo belangrijk als vakwerk en de teamprestatie maakt het succes.

WIE WIJ ZOEKEN
Je hebt tijdens je opleiding als Autotechnicus de nodige werkervaring opgedaan en nu ga je ervoor zorgen dat onze klanten met veel plezier in hun BMW of MINI rijden. Elektronica en technische vraagstukken zie je als een uitdaging.

Daarnaast:

  • heb je een diploma autotechnicus I of Technisch Specialist;
  • ben je in het bezit van rijbewijs B/E;
  • beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • is het hebben van een werk- of stage ervaring bij BMW een pré.

WAT WIJ BIEDEN
Werken bij Pala Group, waar Van Laarhoven onderdeel van is, betekent werken bij een organisatie die wil winnen, waar je aangemoedigd wordt om eigenaarschap te nemen, maar ook om plezier te maken! Van hiërarchie en loze praatjes houden we niet, we gaan op een open en transparante manier met elkaar om; van directeur tot aan automonteur.

Voor iets, hoort iets natuurlijk en met onze beloning is niets mis. Wij bieden je het volgende:

  • 40-urig dienstverband waarvan de werktijden in overleg;
  • een aantrekkelijk salaris. We denken hierin zoveel mogelijk met je mee;
  • 24 vakantiedagen op basis van een 40-urig dienstverband;
  • woon-werkkilometers worden (vanaf 10 kilometer) à € 0,21 per kilometer vergoed;
  • aantrekkelijke regeling voor aanschaf van een gebruikte of nieuwe auto en 20% korting op onderdelen, accessoires en lifestyle-artikelen;
  • jouw vitaliteit vinden we belangrijk. We stellen dan ook graag een vitaliteitsbudget ter beschikking van zo’n € 240 netto per jaar;
  • maar misschien wel het belangrijkste; we bieden je erg veel plezier. Op vrijdag wordt de week afgesloten met bitterballen (uit de airfryer

ENTOUSIAST GEWORDEN?
Snappen we! Ben jij een autoliefhebber met een opgeruimd karkater en herken jij je in het gevraagde profiel? We nodigen je dan graag uit om jouw CV met ons te delen. Dat kan via de sollicitatiebutton.

Wil je liever eerst een kijkje nemen in ons bedrijf? Dat kan! Bel of app met Aftersales Manager Rowan van Eeten via 06 46 58 04 15 en hij zet de koffie (of iets anders) voor je klaar.

Locatie

Eindhoven

Opdrachtgever

Van Laarhoven BV

Meer vacatures van deze organisatie
Allround Autotechnicus
Bedrijf van der Velden B.V.
Van Laarhoven BV
www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close