Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Service adviseur (parttime 24 uur fulltime 38 uur)

Vacature Service adviseur (parttime 24 uur fulltime 38 uur)

Park Honingen zoekt een Service Adviseur / Receptionist (m/v) met een klantgerichte mentaliteit.

Als service adviseur werk je in een moderne werkomgeving waar je als schakel fungeert tussen de klant en de afdeling aftersales. Je bent hét aanspreekpunt aan de receptie waarbij je verantwoordelijk bent voor de juiste afhandeling van de wensen van de klant. Je bent in staat om onze klanten als gast te verwelkomen en de specifieke klantwensen juist te vertalen voor ons technisch team. Je schat de duur, aard en – voor zover noodzakelijk – de kosten van de werkzaamheden in. Uiteraard plan je de werkzaamheden. Je rondt het klantencontact af bij het ophalen van de auto door de klant duidelijk, vriendelijk en in begrijpbare taal uit te leggen van de werkzaamheden die zijn uitgevoerd.

Profiel Service adviseur (parttime 24 uur fulltime 38 uur)

Voor deze – zelfstandige – functie zijn wij op zoek naar kandidaten die over een MBO werk- en denkniveau beschikken. Je beschikt over enige jaren ervaring in soortgelijke functie, bent klantgericht en commercieel. Natuurlijk beschik je over goede communicatie vaardigheden en ben je in het bezit van rijbewijs B. Je kunt goed werken in teams en je hebt geen 8 tot 5 mentaliteit.

Aanbod

Park Honingen biedt een uitdagende baan binnen een groeiende en zeer succesvolle, informele organisatie. Daarnaast gaan goede toekomstmogelijkheden en “plezier in het werk” bij Park Honingen hand in hand. Het arbeidsvoorwaardenpakket is aantrekkelijk en kent, onder andere, studiefaciliteiten en aantrekkelijke personeelsregelingen.

Bedrijfsprofiel

Park Honingen is een innovatief merkonafhankelijke autobedrijven voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Klanten kunnen bij Park Honingen niet alleen terecht voor onderhoud en reparatie, maar ook voor schadeherstel, leasing, verhuur en eventueel de aan- en verkoop van auto’s via onze partner DAVO. Door de klant centraal te stellen en een totaal pakket van dienstverlening aan te bieden, maken wij een gestage groei door. Onze moderne werkplaats is gevestigd in Moordrecht. Wij werken onder ons Bosch Label voor diverse leasemaatschappijen.

Contact

Reageren?

Herken jij je in het profiel en ligt je toekomst bij een vooruitstrevend regionaal opererend automotive bedrijf? Email dan je motivatie en C.V. naar Park Honingen, afdeling Personeelszaken, Ton@parkhoningenmoordrecht.nl

Voor vragen over deze functie kun je telefonisch contact opnemen met :

Ton Choufoer (managing director). Hij is bereikbaar onder het telefoonnummer : 0182-200004

Locatie

Moordrecht

Opdrachtgever

Bosch Car Service Park Honingen Moordrecht

Meer vacatures van deze organisatie
Service adviseur (parttime 24 uur fulltime 38 uur)
Bedrijf van der Velden B.V.
Bosch Car Service Park Honingen Moordrecht
www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close