Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Technisch trainer automotive

Vacature Technisch trainer automotive

Voor onze zakelijke dienstverlening zoeken we een technisch trainer met ervaring op het gebied van automotive techniek. Als technisch trainer ga je, samen met je collega trainers, trainingen maken en geven voor met name technici en service advisors binnen de automotive branche. De doelgroep is veelal bedrijfswagen georiënteerd. Een unieke kans om bezig te zijn met techniek en onderwijs!

Wij geven jou de kans om je verder te ontwikkelen binnen het onderwijs en een mooie maatschappelijke bijdrage te leveren. Heb jij een techniek hart en zie je het als een uitdaging om complexe materie gemakkelijk te maken en eenvoudig uit te leggen? Lees dan vooral verder!

Zo werk jij aan impact

  • Als technisch trainer maak je technische trainingen die passen bij de doelgroep. Aan jou de mooie uitdaging om de training aansprekend en effectief te maken zowel qua vorm als inhoud;
  • Naast ‘harde techniek’ ga je de doelgroep ook trainen op soft skills. Zo wordt de doelgroep goed uitgerust en voorbereid op de veranderende rol waarin klantcontact steeds meer op de voorgrond komt te staan;
  • Al jouw kennis en ervaring ga je overdragen aan onze studenten, dus ook binnen het reguliere onderwijs ga je een rol spelen. Zo bouw jij echt mee aan de toekomst!

Profiel Technisch trainer automotive

Jouw kwaliteiten inzetten >for society?
Om deze baan goed uit te kunnen voeren heb je een afgeronde relevante Hbo-opleiding en bij voorkeur een 2e graads lesbevoegdheid (of de bereidheid deze te halen). Ervaring in de Motorvoertuigen-/transportsector is een must! Je hebt ervaring met het geven en maken van trainingen en wordt daar ook oprecht blij van. Je weet moeilijke zaken gemakkelijk te maken en terug te brengen naar de kern. In het Nederlands of in het Engels. Je bent niet bang om feedback te geven en te ontvangen. Je bent enthousiast, open en je staat stevig in je schoenen. Teamspirit, goed samenwerken en humor op zijn tijd vind je net zo belangrijk als wij! Is deze baan op je lijf geschreven, dan komen we graag met je in contact. Voldoe je nog niet aan alles maar denk je toch een aanwinst te zijn voor ons team, dan nodigen we je toch uit om te reageren.

Waarom werken bij Fontys?
Werken bij Fontys is werken voor de maatschappij. For society. Vraag tien medewerkers, studenten of partners om de identiteit van Fontys te omschrijven, en negen van de tien keer noemen ze deze drie:

  • De brede expertise;
  • De persoonlijke benadering;
  • En de dynamische community die al die duizenden studenten en medewerkers met elkaar vormen.


Je komt terecht in een gezellig team van betrokken collega’s. De werksfeer is dynamisch, praktisch en informeel. Neem de vrijheid en ruimte om bij te dragen aan onze organisatie én aan je eigen persoonlijke ontwikkeling. Kies uit een uitgebreid aanbod aan diensten voor een gezonde en actieve levenswijze (‘Fontys Vitaal’).

Kennismaken?
Spreekt het bovenstaande je aan en herken jij jouw talenten in onze beschrijving? Dan willen wij graag met je in contact komen. Reageer dan eenvoudig via de solliciteer-knop!

In jouw motivatie lezen we graag hoe jij impact kunt komen maken bij Fontys. Daarnaast worden we er (werk)gelukkig van als jij ook aangeeft waarom de rollen kennisdeler, expert en verbinder die deze functie een bredere context geven op jouw lijf geschreven zijn.

Fontys Automotive is ook op zoek naar een Docent | Ontwikkelaar Automotive. Klik hier als je daarin interesse hebt.

Sluit deze vacature niet aan op jouw talenten, maar ken je iemand voor wie deze vacature op het lijf is geschreven? Tip hem of haar dan. Je maakt diegene én ons erg blij. Alvast bedankt.

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Kies je voor Fontys, dan kies je vanzelfsprekend ook voor hele fijne primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een passend salaris. Een greep uit ons aanbod:

  • Dienstverband: tijdelijk met uitzicht op verlenging
  • Salaris in schaal 10 (min € 3.370,00 - max € 5.019,73)
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% in december
  • 8% vakantiegeld toeslag in mei
  • ca. 50 verlofdagen (waaronder feestdagen)
  • Een moderne thuiswerkregeling
  • Geniet van financieel voordeel met een aantal collectieve verzekeringen
  • Flexibele reiskostenregeling woon-werkverkeer
  • Een uitgebreid aanbod aan diensten voor een gezonde en actieve levenswijze (‘Fontys Vitaal’)

Bedrijfsprofiel

Waarom werken bij Fontys?
Bijdragen aan een duurzame, inclusieve en vitale samenleving. Dit is onze ambitie. En omdat die samenleving steeds in staat van verandering is, is onze hogeschool dat ook. Met onze strategie ‘Fontys for society’ spelen we hierop in; onze koers naar een talentgerichte, onderzoekende en zeker ook wendbare organisatie. Want wat vandaag tot vooruitgang leidt, is morgen achterhaald. Het is zaak dat we ons onderwijs continu vernieuwen, verrijken en verfrissen. Alleen zo weten onze maatschappelijke opdracht te vervullen. Samen. Met jou?
Lees meer over Fontys Hogeschool en onze koers op Fontys.nl.

Contact

Praktische informatie
We maken het je graag gemakkelijk, onderstaande gaat je daar absoluut bij helpen.

  • Wacht niet te lang met reageren, deze vacature sluit op: 17 maart 2024
  • Richt jouw sollicitatie aan: Robert Bakermans (teamleider Zakelijke Dienstverlening PTH)
  • Nog vragen over de vacature? Geen probleem. Stel ze aan Robert Bakermans via +31 6 125 71 746 (niet bereikbaar op woensdag)
  • Vragen over de procedure kun je stellen aan Team Recruitment (P&O), 08850 75366
  • Datum gesprekken: zo snel mogelijk na sluiten vacature
  • Zijn we beiden positief? Startdatum is zo snel mogelijk
  • Binnen Fontys is een verplicht toetsmoment ingevoerd voor iedereen die binnen Fontys werkzaamheden gaat verrichten, in de vorm van een VOG.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Locatie

Eindhoven

Opdrachtgever

Fontys Hogeschool

Technisch trainer automotive
Bedrijf van der Velden B.V.
Fontys Hogeschool
www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close