Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Chauffeur

Vacature Chauffeur


Wat ga je doen?

Als Chauffeur binnen onze van Mossel Volkswagen vestiging in Oisterwijk ben je verantwoordelijk voor het veilig en efficiënt transporteren van voertuigen naar verschillende locaties. Jij zorgt voor een veilig transport door het correct laden, vastzetten en lossen van de voertuigen. Daarnaast bieden wij onze klanten die hun auto naar ons toe brengen voor reparatie en- of onderhoud een taxiservice. Hierdoor ben jij verantwoordelijk voor het halen- en brengen van onze klanten. Dit kan zijn vanuit de vestiging of rechtstreeks vanaf hun huis. Jij zorgt ervoor dat onze klanten zo comfortabel mogelijk van A naar B worden gebracht. Als je niet op de weg zit help je mee op de vestiging met ondersteunende werkzaamheden en zorg je ervoor dat auto’s weer schoon de weg op gaan.

Profiel Chauffeur

Wie ben jij?
Uiteraard is het vanzelfsprekend dat jij in het bezit bent van een geldig rijbewijs B en E. Je bent een flexibele, zelfstandige en enthousiaste chauffeur en vindt het leuk om dagelijks met onze klanten in contact te staan. Naast jouw uitstekende rijvaardigheden beschik je ook over goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast beschik je over onder andere:

  • Fulltime beschikbaarheid;
  • Uitstekende kennis van de verkeersregels.


Wat bieden wij?
In 75 jaar tijd is de Van Mossel Automotive Groep uitgegroeid tot het grootste en leukste autobedrijf van de Benelux. Wij zijn ambitieus en groeien hard maar zijn nog lang niet uitgegroeid. Ondanks dat wij een grote organisatie zijn, zijn wij een familiebedrijf. Wij houden van de Brabantse gezelligheid en dat is ook goed te merken op onze Van Mossel Volkswagen vestiging in Oisterwijk. Bij ons krijg je een functie met veel verantwoordelijkheid en bieden wij je doorgroeimogelijkheden aan om jezelf verder te ontwikkelen binnen de Automotive, daarbij ontvang je een salaris passend bij jouw ervaring. Verder kun je rekenen op;

  • Fulltime functie met doorgroeimogelijkheden;
  • 24 vakantiedagen op fulltime basis;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Het volgen van trainingen, cursussen en workshops naar keuze;
  • Onbeperkt gebruikmaken van de Van Mossel Academy;
  • 8% vakantiegeld;
  • Je kunt gebruik maken van ons fiets leaseplan;
  • Sporten met bedrijfskorting;
  • Een lekkere borrel op de vrijdagmiddag;
  • En natuurlijk een leuke baan binnen een snel groeiende organisatie.


Interesse gekregen na het lezen van deze vacature en herken jij je in het profiel? Solliciteren dan snel via de website. Voor vragen kun je bellen of een berichtje sturen naar Maud Schapendonk via 06-15491498.

Locatie

Oisterwijk

Opdrachtgever

Van Mossel Automotive Groep

Chauffeur
Bedrijf van der Velden B.V.
Van Mossel Automotive Groep
www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close