Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Eerste automonteur

Vacature Eerste automonteur

Heb je ervaring als automonteur maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Werk jij graag met de nieuwste technieken en moderne apparatuur? Lijkt het jou leuk om te sleutelen aan auto’s van de premium merken Jaguar en Land Rover? Lees dan snel verder, want dan is deze baan als eerste automonteur echt iets voor jou!

Wat ga je doen?
Bij onze gezellige Van Mossel Jaguar en Land Rover vestiging in Groningen kunnen onze collega monteurs wel wat versterking gebruiken in de werkplaats. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor de reparatie en onderhoud aan de auto’s van onze klanten. Je verzorgt groot onderhoud van de auto’s en voert eventueel APK keuringen uit en. Dit doe je voornamelijk aan auto’s van de luxe merken Jaguar en Land Rover, echter bieden wij onze klanten een premium service aan. Hierdoor komt het ook geregeld voor dat je aan auto’s sleutelt van andere merken. Jouw werkzaamheden in het kort:

  • Stellen van diagnoses bij mechanische en elektrische storingen;
  • Uitvoeren van APK keuringen;
  • Uitvoeren van onderhoud en reparaties aan auto’s.

Profiel Eerste automonteur

Wie ben jij?
Onze voorkeur gaat uit naar een eerste automonteur, maar wanneer jij een ervaren tweede automonteur bent nodigen we je zeker uit om te solliciteren. Het is vooral belangrijk dat jij een echte vakspecialist bent. Je hebt een grote interesse voor auto’s. Je levert geen half werk af, streeft naar een hoge klanttevredenheid en vindt het prettig om samen te werken. Je werkt nauwkeurig en vindt een goede service leveren erg belangrijk. Daarnaast herken je je in het onderstaande profiel:

  • Afgeronde MBO opleiding tot autotechnicus;
  • Bij voorkeur gediplomeerd APK keurmeester of bereid om je diploma te behalen op kosten van ons;
  • Fulltime beschikbaar.


Wat bieden wij jou?

In 75 jaar tijd is de Van Mossel Automotive Group uitgegroeid tot het grootste en leukste autobedrijf van de Benelux. Wij zijn ambitieus, groeien hard maar zijn nog lang niet uitgegroeid. Ondanks dat wij inmiddels een groot bedrijf zijn, blijven wij een familiebedrijf en het familiare gevoel is op al onze Van Mossel vestigingen goed merkbaar. Zo ook op onze Van Mossel Jaguar Land Rover vestiging in Groningen. Hier werken wij met een team van in totaal 15 collega’s hard om de klantverwachting van onze klanten te overtreffen. Wij bieden hen een uitstekende service en dat doen wij graag samen. Naast hard werken vinden wij het belangrijk dat er een goede sfeer op de werkvloer aanwezig is. Zo is er ook geregeld tijd voor gezellige dingen zoals een vrijdagmiddagborrel. Wij bieden jou een verantwoordelijk en zelfstandige baan aan. Daarnaast vinden wij jouw persoonlijke ontwikkeling en doorgroei belangrijk. Verder kan je van ons rekenen op onder andere:

  • Een goed salaris passend bij jouw ervaring;
  • De mogelijkheid om je eigen carrière pad te bepalen;
  • Het volgen van trainingen, cursussen en workshops naar keuze;
  • De mogelijkheid tot het onbeperkt gebruik maken van de Van Mossel Academy;
  • Personeelskorting op je auto, onderhoudsbeurten en onderdelen;
  • En natuurlijk een leuke baan binnen een snel groeiende organisatie!


Ben jij na het lezen van de vacature enthousiast geworden? Solliciteer dan eenvoudig online. Voor vragen kan je ook altijd bellen naar Relinde Gronert via 06-23511949.

Locatie

Groningen

Opdrachtgever

Van Mossel Automotive Groep

Eerste automonteur
Bedrijf van der Velden B.V.
Van Mossel Automotive Groep
www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close