Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Medewerker operationele administratie

Vacature Medewerker operationele administratie

Ben je toe aan een uitdagende functie in de leasewereld en ben je administratief sterk? Ben je graag bezig en zet jij net dat stapje extra voor de klant? Lees dan snel verder, want dan de functie van medewerker operationele administratie echt iets voor jou!

Wat ga je doen?
Ter versterking van onze afdeling zoeken wij een nieuwe collega. In deze rol ben jij samen met je collega’s administratief verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met de leasecontracten van onze klanten. Denk hierbij aan het hele proces dat een klant onbezorgd zijn nieuwe auto kan gaan rijden en gebruiken. Wij bestellen onder andere de auto, regelen dat onze klanten kunnen tanken & laden en zorgen dat de verzekering op orde is. Natuurlijk komen er vragen per mail of telefoon en willen wij onze klanten verder helpen, daarom zoeken we altijd de beste oplossing en verwerken deze nauwkeurig in ons systeem. Jij schakelt dagelijks met de collega’s, klanten en leveranciers. Kortom een afwisselende en uitdagende functie waarin geen dag hetzelfde is! Wat je werkzaamheden onder andere nog meer kunnen zijn?

  • Controleren van verwerken van mutaties;
  • Verwerken en doorbelasten van bekeuringen
  • Verwerken van contractbeëindigingen, contractovernames en contractaanpassingen.

Profiel Medewerker operationele administratie

Wie ben jij?
Deze rol is je op het lijf geschreven als jij administratief sterk bent en nauwkeurig werkt, houdt van aanpakken en goed zelfstandig kan werken. Natuurlijk is het fijn als je al ervaring hebt in een soortgelijke functie, maar dit is geen harde eis. Het is belangrijk dat jij uitstekende communicatieve vaardigheden hebt, waardoor klantcontact voor jou geen enkel probleem is. Verder beschik jij over minimaal:

  • MBO 4 werk- en denkniveau;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • En beschikbaarheid van 32-40 uur per week;


Wat bieden wij?

De Van Mossel Automotive Group is in 75 jaar tijd uitgegroeid tot het grootste en leukste autobedrijf van de Benelux. Wij zijn ambitieus, groeien hard en zijn nog lang niet uitgegroeid. Dit doen we niet alleen met onze verkooplocaties, maar ook met de lease afdeling. Hierdoor is International Car Lease Holding met de labels Van Mossel Autolease, J&T Autolease, DirectLease, PrivéLease en Van Mossel Shortlease & Rent een succesvolle en snelgroeiende aanbieder van autoleasing, verhuur en zorgeloos wagenparkbeheer. In Tilburg zit ons hoofdkantoor van leasing. Hier werken wij in totaal met meer dan 100 Collega’s. Ook de afdeling operationele administratie is hier gevestigd, ons team bestaat uit in totaal 14 collega’s. Wij werken samen hard, zijn resultaatgericht en vinden een goede werksfeer heel belangrijk. Wij zijn een team waar we er voor elkaar zijn en de week afsluiten met een vrijmibo en geregeld leuke team activiteiten hebben. Wij bieden jou een functie, die je zelfstandig kan uitvoeren met veel verantwoordelijkheid binnen een snel groeiende organisatie. Jouw ontwikkeling en doorgroei zijn voor ons belangrijk waar wij in willen investeren. Daarnaast bieden wij jou:

  • Een goed salaris afhankelijk van je ervaring;
  • Reiskostenvergoeding vanaf de eerste kilometer;
  • Het volgen van trainingen, opleidingen en cursussen naar keuze;
  • Onbeperkt gebruik maken van de Van Mossel Academy;
  • Korting op auto’s, onderhoudsbeurten en autoverzekeringen voor je hele gezin.


Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan snel en eenvoudig online. Voor vragen kan je ook altijd bellen naar Relinde Gronert via 06-23511949.

Locatie

Tilburg

Opdrachtgever

Van Mossel Automotive Groep

Medewerker operationele administratie
Bedrijf van der Velden B.V.
Van Mossel Automotive Groep
www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close