Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Verkoopadviseur Fietssportkleding

Vacature Verkoopadviseur Fietssportkleding


Fietsen, Limmen
MBO
32 - 40
1 - 3

Weet jij alles van kleding - en dan met name van sportkleding? Weet jij in welke sportbroek een fietser het makkelijkst beweegt en welke stof goed ademt? Kom dan als Verkoopadviseur Fietssportkleding werken bij Broekhuis Fietsen in Limmen!

Wat bied jij

  • Ervaring als verkoper in een kledingwinkel
  • Je bent vier dagen per week beschikbaar (waaronder ook de zaterdag)
  • Mbo 4-werk- en -denkniveau
  • Goede commerciële, communicatieve en sociale vaardigheden

Wat bieden wij

  • Korting op een sportabonnement, aanschaf van een fiets en meer
  • Een stabiele werkgever, die al ruim 90 jaar succesvol is
  • Een no-nonsense omgeving met collega’s die gemotiveerd en behulpzaam zijn
  • Doorgroeimogelijkheden

Wat doe je als Verkoopadviseur?

Samen met het team sta je dagelijks klaar om ons groeiende aantal klanten goed te helpen. In onze vestiging komen van beginnende tot professionele fietsers, voor wie de juiste kleding van groot belang is. Elke tiende van een seconde die de kleding oplevert, geldt voor hen als winst. Daarom wordt jouw goede hulp zo gewaardeerd. Wij zoeken een klantgerichte en integere verkoopadviseur die de klant tevreden naar huis laat gaan. 

Jouw dagelijkse werkzaamheden zullen bestaan uit:

  • Klanten adviseren bij de aankoop van hun nieuwe wieleroutfit (helm, schoenen, handschoenen, wielershirt, fietsbroek, wielershirt et cetera)
  • Klanten adviseren over kwaliteitsverschillen.
  • Het proactief aanspreken van klanten en fungeren als hun vraagbaak
  • Meedenken met samenstellen van de collectie, inrichting en presentatie van de kledingafdeling
  • Het verrichten van verkoopondersteunende werkzaamheden in de winkel

Waarom werken bij Broekhuis leuk is

Werken bij familiebedrijf Broekhuis is werken bij één van de grootste mobiliteitsaanbieders van Nederland. Met al onze collega’s houden wij ons iedere dag aan de belofte “alles voor een enthousiaste klant”. Om die inzet van iedereen te kunnen vragen, investeert Broekhuis als werkgever juist ook in onze collega’s. Zij zijn namelijk de spil in onze organisatie naar de klanten toe. Het is met die reden dat we onze collega’s een fijne werkplek, met prettige voordelen en ruimte voor persoonlijke groei aanbieden. Bij ons staat de mens centraal, zowel de klanten als onze collega’s.

Werken bij Broekhuis Fietsen

Broekhuis is een groot bedrijf. Als je hier komt werken, krijg je er in 1 klap 1.800 collega’s bij! Bij Broekhuis draait alles om de kracht van het team op de vestiging. Met 22 enthousiaste collega’s hebben we er een sport van gemaakt om van de klanten echte Broekhuis ambassadeurs te maken. Hoe? Door met een positieve instelling altijd te willen helpen en te denken in oplossingen. Dit doet Broekhuis ook voor jou! Zo ontvang je onder andere kortingen in de werkplaats om je eigen auto/fiets te onderhouden en heb je vele doorgroeimogelijkheden. Waar zie jij jezelf in de toekomst? Laten we samenwerken zodat je daar komt. 

Zoek jij een werkgever die een positieve houding belangrijk vindt voor de gezellige werksfeer? Die jouw persoonlijke ontwikkeling aanmoedigt en die je de ruimte geeft om te ontdekken hoe jouw talent het beste tot uiting komt? Kom dan het team van Broekhuis Fietsen versterken als Verkoopadviseur Fietssportkleding. 
 

Locatie

Limmen

Opdrachtgever

Broekhuis

Verkoopadviseur Fietssportkleding
Bedrijf van der Velden B.V.
Broekhuis
www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close