Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Eerste automonteur

Vacature Eerste automonteur

Heb je ervaring als automonteur maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Werk jij graag met de nieuwste technieken en moderne apparatuur? Vind jij het fijn om te werken in een werkplaats waar veel kennis en ervaring is? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Bij onze gezellige Van Mossel Renault vestiging in Roosendaal kunnen wij wel wat versterking gebruiken in de werkplaats. Wij werken hier met 11 monteurs en kunnen wel een extra monteur gebruiken. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor de reparatie en onderhoud aan de auto’s van onze klanten. Je voert APK keuringen uit en verzorgt groot onderhoud van de auto. Dit doe je voornamelijk aan auto’s van het merk Renault en Dacia, echter bieden wij onze klanten een premium service aan. Hierdoor komt het ook geregeld voor dat je aan auto’s sleutelt van andere merken. Jouw werkzaamheden in het kort:

  • Stellen van diagnoses bij mechanische en elektrische storingen;
  • Uitvoeren van APK keuringen;
  • Uitvoeren van onderhoud en reparaties aan auto’s.

Profiel Eerste automonteur

Wie ben jij?
In deze rol spreekt het voor zicht dat jij een echte vakspecialist bent. Je hebt een grote interesse voor auto’s. Je levert geen half werk af, streeft naar een hoge klanttevredenheid en vindt het prettig om samen te werken. Je werkt nauwkeurig en vindt een goede service leveren erg belangrijk. Daarnaast herken je je in het onderstaande profiel:

  • Afgeronde MBO 3 opleiding tot autotechnicus;
  • Bij voorkeur gediplomeerd APK keurmeester of bereid om je diploma te behalen;
  • Fulltime beschikbaar.


Wat bieden wij jou?

In 75 jaar tijd is de Van Mossel Automotive Group uitgegroeid tot het grootste en leukste autobedrijf van de Benelux. Wij zijn ambitieus, groeiend hard en blijven groeien! Ondanks dat wij inmiddels zijn uitgegroeid tot een groot bedrijf, zijn en blijven wij een familiebedrijf. We hebben korte lijntjes, schakelen snel en de familiare sfeer is op al onze Van Mossel locaties goed voelbaar. Zo ook op onze Renault Dacia vestiging in Roosendaal. Wij werken hier met een team van in totaal 21 collega’s en doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Dit doen wij echt als team samen en hier werken we dan ook hard voor. Naast hard werken vinden wij een goede sfeer belangrijk. Wij zijn een hecht team, helpen elkaar waar nodig, lunchen gezellig samen, sluiten de week af met een borreltje en hebben geregeld leuke uitjes. Wat het extra leuk maakt om bij ons te werken is dat wij een combinatievestiging zijn met Van Mossel Ford. Hierdoor hebben we korte lijntjes met onze collega’s en doen we als team ook veel samen. Wij bieden je een uitdagende functie met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast kun je rekenen op:

  • Een goed salaris passend bij jouw ervaring;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Voldoende doorgroeimogelijkheden en dan kans om je eigen carrièrepad te bepalen;
  • Het vrijblijvend volgen van trainingen, cursussen en workshops naar keuze;
  • De mogelijkheid tot het onbeperkt gebruik maken van de Van Mossel Academy;
  • En natuurlijk een leuke baan binnen een snel groeiende organisatie.


Ben jij na het lezen van de vacature enthousiast geworden? Solliciteer dan eenvoudig online. Voor vragen kan je ook altijd bellen naar Relinde Gronert via 06-23511949.

Locatie

Roosendaal

Opdrachtgever

Van Mossel Automotive Groep

Eerste automonteur
Bedrijf van der Velden B.V.
Van Mossel Automotive Groep
www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close