Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Vrachtwagenchauffeur

Vacature Vrachtwagenchauffeur


Wat ga je doen?

Om onze klanten en vestigingen optimaal te kunnen ondersteunen verzorg jij het transport van onze voertuigen naar locatie. Dit kan een van onze vestigingen zijn, maar het kan ook bij de klant thuis zijn. Hoe leuk is dat? Jij maakt mensen blij met hun nieuwe auto! Hierdoor ben je naast chauffeur ook het visitekaartje van ons bedrijf. Je rijdt voornamelijk in Nederland, maar het kan ook wel eens zijn dat je moet uitwijken naar België, Luxenburg en heel af en toe naar Duitsland. Wat je verantwoordelijkheden onder andere zullen zijn?

  • Je zorgt dat de voertuigen op tijd en op de gewenste plek afgeleverd worden. Daarbij houd je rekening met je eigen rij- en rusttijden.
  • Je houdt rekening met de route die je neemt, in verband met wegversmallingen of bruggen. Een efficiënte werkuitvoering is hierbij noodzakelijk.
  • Je hebt te maken met voertuigen, die netjes geladen en gelost dienen te worden. Daarbij houdt je rekening met de losvolgorde, de lengte en de hoogte van de lading.

Profiel Vrachtwagenchauffeur

Wie ben jij?
Wij zijn op zoek naar iemand met goede communicatieve vaardigheden. Je bent zelfstandig, flexibel, representatief en werkt oplossingsgericht. Daarnaast heb jij:

  • Een geldig rijbewijs CE en Code 95
  • Je bent fulltime beschikbaar
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.


Wat bieden wij jou?
In 75 jaar tijd is de Van Mossel Automotive Group uitgegroeid tot het grootste en leukste autobedrijf van de Benelux. Wij zijn ambitieus, groeien hard maar zijn nog lang niet uitgegroeid. Ondanks dat wij inmiddels een groot bedrijf zijn, blijven wij een familiebedrijf. De familiaire sfeer is dan ook op al onze locaties goed voelbaar. Als vrachtwagenchauffeur kom je te werken in ons gezellige logistieke team. Wij werken allemaal al lang bij Van Mossel. Waarom? Je krijgt veel vrijheid in je werk, bent eigen baas en er wordt goed voor je gezorgd. Naast een zelfstandige en verantwoordelijke baan bieden wij jou ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroei. Daarnaast kun je rekenen op:

  • Een salaris conform de CAO beroepsgoederenvervoer;
  • Een goede vrachtwagen en moderne apparatuur;
  • De werkdagen zijn maandag t/m vrijdag, om 08:00 uur sta jij bij je eerste klant en wanneer het werk klaar is zit jouw werkdag erop;
  • Een uitdagende baan in bevlogen team!


Ben jij na het lezen van de vacature enthousiast geworden? Solliciteer dan eenvoudig en snel via de website. Voor vragen kun je ook altijd even bellen naar Relinde Gronert via 06-23511949.

Locatie

Waalwijk

Opdrachtgever

Van Mossel Automotive Groep

Vrachtwagenchauffeur
Bedrijf van der Velden B.V.
Van Mossel Automotive Groep
www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close