Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Crediteurenbeheerder

Nieuw

Vacature Crediteurenbeheerder


Wat ga je doen?

Voor de financiële administratie van Opel, Fiat, Jeep en Alfa Romeo zoeken wij een nieuwe collega. In deze rol ligt jouw specialisme op de crediteurenadministratie. Samen met je collega ondersteunen jullie al onze 9 vestigingen op administratief gebied. Hierbij moet je denken aan het verwerken en inboeken van inkoopfacturen die veelal via de mail binnenkomen. Het borgen van de facturen en het uitzetten van betaalopdrachten. Het gaat hierbij veelal om facturen die collega’s moeten goedkeuren. Wanneer zij dit niet tijdig doen, bel jij hen uiteraard op. Kortom een afwisselende maar verantwoordelijke baan. Of dit alles is dat je gaat doen? Nee natuurlijk niet! Andere werkzaamheden waar je onder andere mee te maken krijgt zijn:

  • Borgen of het proces goed en tijdig verloopt en daarop inspelen wanneer nodig;
  • Uitzetten van betaalopdrachten;
  • Vragen beantwoorden van klanten, collega’s en leveranciers;
  • Optimaliseren van de huidige processen.

Profiel Crediteurenbeheerder

Wie ben jij?
Natuurlijk is het fijn als je al ervaring hebt in een soortgelijke functie, maar ook als je nog geen ervaring hebt, kunnen wij je alles leren! Het belangrijkste is dat jij nauwkeurig werkt en het leuk vindt om bezig te zijn met de financiële administratie. Je gaat voor kwaliteit en correctheid, maar hebt ook een kritische blik. Daarnaast beschik jij over minimaal:

  • Een afgeronde MBO opleiding in een financieel of administratieve richting;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk;
  • Fulltime beschikbaarheid.


Wat bieden wij?

In 75 jaar tijd is de Van Mossel Automotive Group uitgegroeid tot het grootste en leukste autobedrijf van de Benelux. Wij zijn ambitieus, groeien hard en zijn nog lang niet uitgegroeid. Ondanks dat wij inmiddels een groot bedrijf zijn, blijven wij een familiebedrijf. Hierdoor hebben we korte lijntjes, schakelen wij snel en is de familiaire sfeer op al onze vestigingen goed voelbaar. Zo ook op ons clusterkantoor van Opel, Fiat, Jeep en Alfa Romeo in Den Bosch. Hier werken wij met in totaal 6 collega’s op de financiële administratie met ieder zijn specialisatie. Als team vinden wij het belangrijk om onze collega’s optimaal te ontzorgen, zodat de business de klanten kunnen blijven bedienen. Hier werken wij dan ook samen hard voor en wij helpen elkaar uiteraard waar nodig. Naast het ontzorgen van de business en de klanten vinden wij een goede werksfeer belangrijk. Wij lunchen gezellig samen, organiseren geregeld uitjes en hebben een vrijmibo! Wij bieden jou een baan waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling, doorgroei, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Verder kun je van ons rekenen op onder andere:

  • Een goed salaris afhankelijk van jouw ervaring;
  • Regie over je eigen carrièrepad;
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer enkele reis;
  • Personeelskorting op auto’s, onderdelen en verzekeringen voor het hele gezin;
  • De mogelijkheid tot het volgen van trainingen, cursussen en workshops naar keuze;
  • Onbeperkt toegang tot de Van Mossel Academy;
  • Werken in een inspirerende werkomgeving;
  • En natuurlijk een baan met leuke collega’s binnen een ambitieus bedrijf!

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan snel en gemakkelijk online. Voor vragen kan je ook altijd bellen naar Margot Alsemgeest 06-27360715

Locatie

's-Hertogenbosch

Opdrachtgever

Van Mossel Automotive Groep

Crediteurenbeheerder
Bedrijf van der Velden B.V.
Van Mossel Automotive Groep
www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close