Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Aftersales manager

Vacature Aftersales manager

Weet jij alles omtrent de aftersales en lijkt het leuk om jouw team hierin verder te ontwikkelen en aan te sturen? Lijkt het jou een leuke uitdaging om een nieuwe vestiging mee op te zetten en verder op de kaart te zetten? Lees dan snel verder, want dan is de functie van aftersales manager echt iets voor jou!


Wat ga je doen?

Van Mossel is dé officiële MG dealer van Nederland. Binnenkort openen wij een nieuwe Van Mossel MG vestiging in Den Haag en hier kunnen wij wel wat hulp bij gebruiken! Wij zoeken een aftersalesmanager die samen met ons de vestiging op de kaart gaat zetten in de regio Den Haag. In deze rol ben jij de rechterhand van de vestigingsdirecteur, waarbij jouw specialisme ligt op de aftersales. Jij geeft leiding aan 4 collega’s in de werkplaats en serviceadviseurs. Het is jouw verantwoordelijkheid om te zorgen dat onze klanten, die komen voor service aan de auto, zo goed en snel mogelijk geholpen worden waardoor zij uiteindelijk met een grote glimlach de vestiging verlaten. Dit doe je onder andere door te kijken naar de gestelde doelen, deze te bewaken en bij te sturen waar nodig. Jij stuurt je collega’s aan, coacht hen en zorgt ervoor dat zij onze klanten een uitstekende service kunnen bieden waardoor de klantverwachting wordt overtroffen. Uiteraard werk jij zelf ook mee achter de balie. Verder bestaan je werkzaamheden onder andere uit:

  • Het motiveren, coachen en ontwikkelen van het team;
  • Correct afwikkelen en opvolgen van klachten met betrekking tot de aftersales;
  • Borgen van uitstekende klanttevredenheid resultaten en waar nodig actie ter verbetering ondernemen.

Profiel Aftersales manager

Wie zoeken wij?

Deze baan is niet voor iedereen weggelegd. Het spreekt voor zich dat je ervaring hebt binnen de automotive. Het liefst in een soortgelijke functie, maar wanneer jij als serviceadviseur werkt en klaar bent voor de volgende stap in je carrière behoort dit zeker tot de mogelijkheden. Het belangrijkste is dat jij alles weet van klanttevredenheid en onze klanten dan ook een uitstekende service kan bieden. Je weet mensen te coachen, inspireren en motiveren. Daarnaast ben jij stressbestendig, weet jij het overzicht te houden en kan jij snel schakelen. Verder beschik jij over onder andere:

  • Minimaal 3 jaar werkervaring binnen de aftersales in de automotive;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Fulltime beschikbaarheid.

Wat bieden wij jou?
In 75 jaar tijd is de Van Mossel Automotive Group uitgegroeid tot het grootste en leukste autobedrijf van de Benelux. Wij zijn ambitieus, groeien hard en zijn nog lang niet uitgegroeid. Ondanks dat wij inmiddels een groot bedrijf zijn, blijven wij een familiebedrijf. Hierdoor hebben we korte lijntjes, schakelen we snel en is de familiare sfeer op al onze vestigingen goed voelbaar. Deze sfeer willen we ook op onze spiksplinternieuwe vestiging in Den Haag overbrengen. De verwachting is dat wij hier in april de deuren van onze vestiging kunnen openen. We zullen hier gaan starten met een nieuw en ambitieus team. Samen krijgen jullie de kans om MG in de regio Den Haag op de kaart te zetten, uiteraard met hulp van collega’s van andere vestigingen. Bij ons krijg je een baan met veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en bieden wij je doorgroeimogelijkheden aan. Wij willen samen met jou groeien. Verder kun je onder andere rekenen op:

  • Een goed salaris passend bij jouw ervaring;
  • Een auto van de zaak die je ook privé mag rijden;
  • Uiteraard krijg je van ons een telefoon en laptop van de zaak;
  • Personeelskorting op een auto, onderdelen en verzekeringen voor het hele gezin;
  • Het vrijblijvend volgen van trainingen, cursussen en workshops naar keuze;
  • Onbeperkt gebruik maken van de Van Mossel Academy;
  • En natuurlijk een leuke baan binnen een snel groeiende organisatie!

Ben jij na het lezen van de vacature enthousiast geworden? Solliciteren kan eenvoudig via de website. Voor vragen kan je ook bellen naar Relinde Gronert via 06-23511949.

Locatie

Den Haag

Opdrachtgever

Van Mossel Automotive Groep

Aftersales manager
Bedrijf van der Velden B.V.
Van Mossel Automotive Groep
www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close