Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Marketing Manager

Vacature Marketing Manager

Ben jij een gedreven marketeer met een passie voor de mobiliteits-industrie? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team dat zich toelegt op het promoten van toonaangevende merken Suzuki en Microlino? Dan is dit jouw kans! Lees verder en ontdek hoe jij het team van B.V. NIMAG kunt versterken. 

Wat ga je doen?
Als Marketing Manager bij B.V. NIMAG vervul je een cruciale rol als leidinggevende en stuwende kracht om zowel bestaande als nieuwe marketinginitiatieven naar een hoger niveau te tillen. Je geeft leiding aan de marketingafdeling (10 FTE) en bent verantwoordelijk voor het managen van de marketingmix (klantpropositie, kanalenmix, prijs optimalisatie en promotie/markt communicatie). Vanuit het aandachtsgebied Suzuki en Microlino draag je als lid van het Management Team bij aan de verdere ontwikkeling van BV NIMAG en NiMicro. 

Het marketingteam is eindverantwoordelijke voor het Suzuki-merk in Nederland en werkt volgens het OGSM (objectives, goals, strategies en measure) principe aan klant proposities. Door de drie verschillende productgroepen van NIMAG (auto, motor en marine), zijn de klantbehoeftes en de customer journeys per groep ook echt verschillend. Het is daarom van belang dat de klant én de uiteenlopende klantbehoeftes altijd centraal staan bij het maken van beslissingen om de volgende doelen te bereiken:  

  • Het vergroten van onze actieve klantenbase en het verhogen van de waarde per klant door het ontwikkelen en implementeren van proposities met de focus op de particuliere klant zonder de zakelijke klant uit het oog te verliezen; 
  • Het optimaal bereiken van zowel bestaande klanten als potentiele klanten door per doelgroep de voor hen relevante proposities op het juiste moment via het juiste conversiekanaal aan te bieden en uit te voeren. Dit doen we samen met onze businesspartners, de Suzuki dealers;  
  • Suzuki te positioneren als aantrekkelijk merk vanuit de kernwaarden: Gegarandeerd betrouwbaar, sportief en avontuurlijk, eigenzinnig, dichtbij; 
  • Zorgen dat kernwaarden, propositie en merk op een verassende manier (grote impact met een beperkt budget) in de markt worden gezet.  

Naast je rol als Marketing Manager maak je dus ook deel uit van het Management Team van B.V. NIMAG. Hierdoor wordt je instaat gesteld om mee te beslissen over de toekomst van het bedrijf en bij te dragen aan de strategische richting en ontwikkeling NIMAG. 

Wie ben jij?
Jij bent iemand die het marketingteam met enthousiasme leidt door de uitdagende marketingomgeving. Je bent een teamspeler, maar behoudt altijd een strategische visie en overzicht over zowel individuele taken als teamactiviteiten. Uitdagingen schrikken je niet af; integendeel, je ziet ze als kansen voor groei en innovatie. Je begrijpt hoe verschillende elementen van de organisatie en de markt met elkaar verbonden zijn en zo ben je altijd in staat om creatieve oplossingen te bedenken voor elk obstakel dat zich voordoet. Daarnaast: 

  • Heb je (minimaal) een hbo-diploma op zak, in de richting van bijv. marketing, bedrijfskunde of communicatie; 
  • Heb je 5 -8 jaar ervaring in de gehele marketingmix, waarvan minimaal 3 jaar ervaring als leidinggevende; 
  • Je hebt ervaring met het werken met sales en aftersales netwerken (businesspartners) 
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal ; 
  • Heb je uitgebreide ervaring met Agile werken; 
  • Ben je een stevige sparringpartner voor de algemeen directeur en de andere MT leden. 
     

Wat bieden wij jou?

  • Een zeer competitief salaris, afgestemd op jouw kennis en ervaring; 
  • De mogelijkheid om hybride te werken; 
  • Een functie voor 32 tot 40 uur in de week; 
  • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen; 
  • Een zaakwagen en mooie personeelskortingen.  
     

Wil jij als Marketing Manager meebouwen aan de toekomst van BV NIMAG en de Louwman Group? Kom ook verder en solliciteer direct! 


Wie zijn wij?
Bij Louwman Group, een 100% familiebedrijf, is onze missie: Passie om mensen te bewegen. Samen met 3.400 collega’s bieden we de best passende mobiliteit, in de automotive branche én als aanbieder van zorghulpmiddelen. Met vele takken van sport en locaties door heel Nederland kies je met een carrière binnen Louwman Group voor stabiliteit maar ook voor een toekomst vol ontwikkelkansen.

Enthousiast geworden?
Reageer dan snel, we ontvangen graag je CV via de solliciteer knop! Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact op met Jasmijn Boudour via j.boudour@louwmangroup.nl

Past deze functie je niet maar wil je wel graag bij ons werken? Kijk dan op https://www.louwmangroup.nl/werken-bij/ voor de actuele vacatures.

Locatie

Vianen

Opdrachtgever

Louwman Group

Marketing Manager
Bedrijf van der Velden B.V.
Louwman Group
www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close