Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Product- en Propositiemanager

Vacature Product- en Propositiemanager

Sta jij te popelen om jouw creatieve visie en strategisch inzicht te gebruiken om onze producten en proposities naar nieuwe successen te leiden? Word onze nieuwe product- en propositiemanager en maak deel uit van een team dat de toekomst van Toyota Louwman Financial Services vormgeeft!

Wat ga je doen?
Bij de aankoop van een auto, kan de klant er voor kiezen deze te private leasen. Als Propositiemanager verdiep jij je in de optimale klantreis van de verschillende private lease mogelijkheden en zorg jij voor een product dat aansluit bij de klant- en marktbehoeften.

Jij bent er dan ook verantwoordelijk voor dat ons product marktconform is en blijft. Hiervoor werk je onder andere intensief samen met onze partners zoals Louwman & Parqui (importeur Toyota en Lexus), Nimag (importeur Suzuki) en het dealernetwerk. 

Jij zorgt ervoor dat de klant een Private Lease bij ons kan afsluiten, onder gunstige voorwaarden en sneller dan bij andere aanbieders, zowel online als bij de dealer in de showroom. Hiervoor krijg je alle vrijheid om nieuwe proposities te maken.

Daarnaast denk je breder mee in de ontwikkeling van andere proposities op het gebied van bijvoorbeeld laadpalen, onderhoud en multimodale oplossingen. Het is een brede rol waarin je niet alleen kijkt naar vandaag en morgen en wat daar nodig is, maar vooral ook naar de toekomst; hoe ziet private lease er in de toekomst uit en wat hebben we daar voor nodig?

Wie ben jij?
Je neemt de klant en zijn behoeften als uitgangspunt.  Daarnaast ben je in staat om  analyses om te zetten in concrete plannen en proposities. Je werkt accuraat en hebt een scherp oog voor de ontwikkelingen in de markt, waarbij je naast het klantbelang ook de belangen van het dealernetwerk en TLFS meeneemt. Je hebt ervaring met  Customer Journey mappen en je onderbouwt ideeën met klantinzichten en cijfers. Daarnaast beschik je over:

  • een afgeronde hbo of wo opleiding, in de richting van economie, bedrijfskunde of marketing;
  • 4 tot 8 jaar ervaring op het gebied van propositiemarketing;
  • kennis en ervaring over Private Lease;
  • projectmanagementervaring omdat je met multidisciplinaire teams samen werkt, zowel in- als extern.
     

Wat bieden wij jou?

  • Een salaris tussen €4.000 en €6.000 euro per maand, op basis van 40 uur per week;
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan persoonlijke opleidingstrajecten, op kosten van Louwman Group;
  • Aantrekkelijke kortingen op alles wat Louwman Group te bieden heeft;
  • De mogelijkheid om hybride te werken (50% op kantoor en 50% thuis);
  • Een baan voor 32-40 uur in de week;
  • Een baan waarin je meegaat in de transitie van het enthousiaste team van TLFS en Louwman Group!
     

Wil jij als Product- en Propositiemanager meebouwen aan de toekomst van Louwman Group? Kom ook verder en solliciteer direct!

Wie zijn wij?
Bij Louwman Group, een 100% familiebedrijf, is onze missie: Passie om mensen te bewegen. Samen met 3.400 collega’s bieden we de best passende mobiliteit, in de automotive branche én als aanbieder van zorghulpmiddelen. Met vele takken van sport en locaties door heel Nederland kies je met een carrière binnen Louwman Group voor stabiliteit maar ook voor een toekomst vol ontwikkelkansen.

Enthousiast geworden?
Reageer dan snel, we ontvangen graag je CV via de solliciteer knop! Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact op met Mark van de Kimmenade via 0624796570

Past deze functie je niet maar wil je wel graag bij ons werken? Kijk dan op https://www.louwmangroup.nl/werken-bij/ voor de actuele vacatures.

Locatie

Vianen

Opdrachtgever

Louwman Group

Product- en Propositiemanager
Bedrijf van der Velden B.V.
Louwman Group
www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close