Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Paramedisch adviseur

Vacature Paramedisch adviseur

Als Paramedisch Adviseur bij Welzorg zorg jij dat onze klanten langer mobiel blijven. Zo kunnen zij van hun vrijheid genieten. Wil jij het verschil maken?

Wat ga je doen als paramedisch adviseur?

Jouw dag begint met een kop koffie op kantoor. Om 8:00 uur kom je samen met de collega adviseurs en hebben jullie een dagstart. Samen bespreken jullie de resultaten van gister en de aandachtspunten voor vandaag. Wanneer nodig heb je aansluitend een overleg met de behandelende ergotherapeuten en consulenten.

Vervolgens bereid je de afspraken voor vandaag voor. Vandaag komt het hele spectrum aan bod. Je gaat inventariseren bij nieuwe klanten en hebt vervolgafspraken over aanmetingen en passingen. Vervolgens door naar de laatste afspraak waar je het hulpmiddel mag afleveren. Hier kan je echt het verschil maken voor onze klant, die kan namelijk weer mobiel zijn! 
Nu je voorbereid bent laadt je de hulpmiddelen in je bus en ga je op pad.

Je bent mooi op tijd bij de eerste afspraak waarbij je een nieuw hulpmiddel gaat aanmeten.  Dit is een nieuwe klant die voor het eerst gebruik gaat maken van een hulpmiddel. Je luistert empathisch naar het verhaal en bepaalt met welk hulpmiddel de klant het beste geholpen is. Je meet de benodigde zaken op om tot de juiste maat rolstoel te komen.

Je verwerkt de gegevens op je laptop. Zo kunnen je collega's van de binnendienst er verder mee aan de slag. Hierna ga je door naar de volgende afspraak.

We doen het samen maar jij bent de adviseur van de klant en jij kunt een verschil maken! Door jouw goede advies krijgt de klant het juiste hulpmiddel. Dit alles binnen de regels van de wmo, het contract met de gemeente en de mogelijkheden die Welzorg biedt.


Wie ben jij?
Je communiceert makkelijk op verschillende lagen waarbij je altijd je doel voor ogen houdt. Onze klant moet het juiste hulpmiddel krijgen. Naast je communicatieve vaardigheden ben je analytisch en denk je in mogelijkheden. Verder breng je een gezonde dosis empathie mee.

  • Daarnaast beschik je over:
  • Een behaalde opleiding richting HBO Ergotherapie, HBO Bewegingstechnologie, HBO Fysiotherapie of soortgelijk;
  • een geldig rijbewijs B;
  • een Verklaring omtrent Gedrag (VOG)

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een salaris tussen € 2.700 en € 3.600 bruto per maand op basis van 38 uur per week, afgestemd op jouw kennis en ervaring;
  • De mogelijkheid om specialistische trainingen te volgen, zoals bijvoorbeeld adaptatieadviseur;
  • Een leuk en vakkundig team van collega’s bestaande uit adviseurs en servicemonteurs;
  • 24 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
  • collectieve pensioen- en ziektekostenregeling;
  • Korting op producten die Louwman Group aanbiedt.

Wil jij als Paramedisch Adviseur meebouwen aan de toekomst van Louwman Group? Kom ook verder en solliciteer direct!

Wie zijn wij?
Bij Louwman Group, een 100% familiebedrijf, is onze missie: Passie om mensen te bewegen. Samen met 3.800 collega’s bieden we de best passende mobiliteit, in de automotive branche én als aanbieder van zorghulpmiddelen. Met vele takken van sport en locaties door heel Nederland kies je met een carrière binnen Louwman Group voor stabiliteit maar ook voor een toekomst vol ontwikkelkansen.

Enthousiast geworden?
Reageer dan snel, we ontvangen graag je CV via de solliciteer knop! Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact op met Tim Verwerda via 06 2755 8061. 
Past deze functie je niet maar wil je wel graag bij ons werken? Kijk dan op https://www.louwmangroup.nl/werken-bij/ voor de actuele vacatures.

Locatie

Nijmegen

Opdrachtgever

Louwman Group

Paramedisch adviseur
Bedrijf van der Velden B.V.
Louwman Group
www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close