Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Backoffice medewerker

Vacature Backoffice medewerker

Bij Welzorg Woning op Maat, onderdeel van de Louwman Group, streven we voortdurend naar verbetering, met de klant altijd centraal in onze aanpak. We voelen een diepe verantwoordelijkheid en geloven in samenwerking. Wij zorgen er voor dat mensen die dat nodig hebben zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen.  Dat doen wij door de woning aan te passen. Bijna altijd in opdracht van de WMO. Onze adviseurs in de buitendienst gaan op bezoek bij de klant en beoordelen welke aanpassingen realiseerbaar zijn.

Jij, als nieuwe collega in de binnendienst, ondersteunt het gehele proces. Je doet nog veel meer maar het zijn veel administratieve taken met veel verantwoordelijkheden.

Wat ga je doen?
Je bent als adviseur binnendienst de spil van het adviesteam. Je bent casemanager en aanvragen van opdrachtgevers verwerk je tot een offerte. Je bestelt de materialen en je maakt meteen de opdrachten aan voor uitvoering voor onze eigen buitendienst of onderaannemers . Als alles is afgerond factureer je naar de opdrachtgever. 

Als casemanager bewaak je het hele traject en monitor je de lopende aanvragen. Je maakt afspraken met onze klanten en plant de adviseurs buitendienst.

Als adviseur binnendienst ondersteun je ook de adviseur buitendienst. Op basis van de gegevens die je van hem/haar krijgt werk je eenvoudige aanvragen uit tot een offerte. Jij hebt contact met alle betrokken partijen zoals gemeenten, verenigingen van eigenaren en particulieren en onze eigen afdelingen in Woning op Maat.

Wie ben jij?
 

  • Ervaring in administratieve werkzaamheden is wel handig maar je bent vooral leergierig
  • Heb je ervaring met verbouwen en bouwen dan kruisen wij een positief vinkje aan
  • Je kan prima met collega’s samen werken maar je kan ook (deels) zelfstandig thuis op afstand je werk doen. Je werkt netjes en zorgt voor het goed verwerken van de processen
  • Je vindt het geweldig om voor onze doelgroep opdrachten te mogen doen

Kalmte kan je redden; stress kan je parkeren wanneer het nodig is en bespreken waar het kan. 

Humor? Ja graag. 

Lol in je werk? Vereist.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Soms een beetje chaos, soms rust, een fijn team met leuke collega’s, humor en een glimlach, koffie en thee
  • Wij verzorgen ook alle apparatuur om op kantoor en thuis te kunnen werken
  • Zit je in een rolstoel dan zorgen wij dat je een aangepaste werkplek krijgt
  • Uiteraard betalen wij jou ook elke maand (een salaris tussen €2726 en €3712 bruto per maand op basis van 38 uur per week)

Ben je nieuwsgierig en wil je eens komen praten dan ben je van harte welkom.

Wie zijn wij?
Bij Louwman Group, een 100% familiebedrijf, is onze missie: Passie om mensen te bewegen. Samen met 3.800 collega’s bieden we de best passende mobiliteit, in de automotive branche én als aanbieder van zorghulpmiddelen. Met vele takken van sport en locaties door heel Nederland kies je met een carrière binnen Louwman Group voor stabiliteit maar ook voor een toekomst vol ontwikkelkansen.

Enthousiast geworden?
Reageer dan snel, we ontvangen graag je CV via de solliciteer knop! Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact op met Tim Verwerda via 0627558061. 

Past deze functie je niet maar wil je wel graag bij ons werken? Kijk dan op https://www.louwmangroup.nl/werken-bij/ voor de actuele vacatures.

Locatie

Amsterdam

Opdrachtgever

Louwman Group

Backoffice medewerker
Bedrijf van der Velden B.V.
Louwman Group
www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close